Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cnm güldürdü n beniBen benzetemedim ne kıza ne erkeğe![]()
Hyrlisi insaallah 1 ay daha bklicez bakalim cnm kiza benzettim dedi saglikli olsundaAyy maşallah çok güzel görünüyor. Evet kız olabilir benimde bir kızım var onun ultrason resimlerine benziyor.![]()
Ben zaten ultrason fotograflarını bi türlü yorumlayamıyorumAy cnm güldürdü n beni![]()
Olsun cnm bnde pek anliyamiorm amin hepimizin gonlune gore olur insaallah saglikli sihhatli dogarlarBen zaten ultrason fotograflarını bi türlü yorumlayamıyorumBenimki de bir bebeğe benzedikten sonra anlamlandırabildim görüntüleri
Gönlüne göre olsun inş
![]()
Tesekkurler cnm bizide sasirtti bi ultrasibda eli kollari var gibii en sondakilerde yok degisik geldi yanierkege benziyor gibi
Aynen canım. Sağlıklı olsunlarda bize hepsi uyarHyrlisi insaallah 1 ay daha bklicez bakalim cnm kiza benzettim dedi saglikli olsunda
Tahminde bulundu dktr cnmeee belli oldumu cnmmm???
12+5canimBncede kiza benziyorkac haftalik hamilesin canim ?
Amin cnm evlatlarmz sglkli olsunda gerisi onemli degilkız gibi kese yuvarlak olursa kız, uzun elips olursa erkek diyorlar ama. sağlıklı olsun inşallah
Aynen canım. Sağlıklı olsunlarda bize hepsi uyar![]()
Beceremedi daha cnm hc donmuor sabit ztnhiç güzel poz verememiş oğlun demek geldi içimden![]()