Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün test yaptım ve 3. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim.hem şaşkın hem mutluyum ama kasıklarımdaki ağrı beni çok rahatsız ediyor
Bugün test yaptım ve 3. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim.hem şaşkın hem mutluyum ama kasıklarımdaki ağrı beni çok rahatsız ediyor
Ayvcanim ya keske bende ogrensem bu araBende bugun ogrendim bende hamisimm :)
Canim insallah allah herkese nadip etsin ve tabi kucaklarimiza almayi da bir sey olur diye cok korkuyorumAyvcanim ya keske bende ogrensem bu ara
Özellikle sağ kasığımda bir ağrı ve kasılma hissediyorum.bunlar olduğu zaman dik duramıyorum ama bacağıma vurmuyogozunuz aydin darisi basima kasik agriniz nasil anlatirmisin benimde var bacagima vuruyo sizliyo
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyümeyi nasip etsinBende bugun ogrendim bende hamisimm :)
Aynen canım benim de 2 kızım var 3. Erkek olur inşallah.dua edinCanım hayırlı olsun sağlıklara kucağına almayı nasip etsin.bende 3. Çocuğa hamileyim.iki kızım var.bu da sürpriz oldu canım.
hayırlı olsun canım.Kasık ağrısı bende de çok fazla oluyordu,yeni yeni azaldı.Şuanda 13 haftalığız biz de :)Bugün test yaptım ve 3. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim.hem şaşkın hem mutluyum ama kasıklarımdaki ağrı beni çok rahatsız ediyor