hamişmişim :) bugün öğrendim..

asenacCc

<3 İreMervEbrUfuk <3
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
49
12
28
Bugün test yaptım ve 3. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim.hem şaşkın hem mutluyum ama kasıklarımdaki ağrı beni çok rahatsız ediyor

hayırlı olsun:)
Allah kucağınıza almayı büyütmeyi de nasip etsin..sağlıkla..:)

Hayırlı olsun. Allah sağlıkla zamanında kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Darısı başımıza..

Bugün test yaptım ve 3. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim.hem şaşkın hem mutluyum ama kasıklarımdaki ağrı beni çok rahatsız ediyor

çok sevindim Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah.darısı benim başıma :)

gozunuz aydin darisi basima kasik agriniz nasil anlatirmisin benimde var bacagima vuruyo sizliyo

gozunuz aydin darisi basima kasik agriniz nasil anlatirmisin benimde var bacagima vuruyo sizliyo

Canım hayırlı olsun sağlıklara kucağına almayı nasip etsin.bende 3. Çocuğa hamileyim.iki kızım var.bu da sürpriz oldu canım.

Canım inşallah erkek olur allahımın takdiri kısmet neyi eylerse saglıklı olması önceligim.kızlarıma bir erkek kardeş olur.

hayırlı olsun canım.Kasık ağrısı bende de çok fazla oluyordu,yeni yeni azaldı.Şuanda 13 haftalığız biz de :)

Back
X