Hamişş Kalınca....:)

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Hamişş Kaldığımda inşallah :)
1. Canım istedikçe gebelik testi yapcam o çift çizgileri gördükçe mutlu olcam, yaptıgım bi sürü negatif testlerin acısını çıkarcam :anneadayı:

2. Bütün bebek mağazalarını dolaşcam, almasam da dolaşcam
:anne:

3. Canım istemese de herşeyi aşercem :dondurma:

4. Hayatımın en büyük nazını yapcam eşime dostuma :halay:

5. Bebişimi gördüğüm duydugum her anı hatıra olarak saklıcam bir albüm yapcam

6. Tatlı hamiş kıyafetleri :KK76:

Hepsini bir bir yapmak istiyorum
Sürekli sorup duranlara bişey var mı diyip duranlara evet hamileyimmm diye haykırmakkk :halay::halay:
BEN elim karnımda gezecem kesin :D banada sürekli soruyorlar hamileler eliniDe karnına koyup sende daha yokmu diolar istemsizce karnımın düzlüğünü göstermek için elimi yinede karnıma atıyorum ama olursa inşalaahhh büyüklüğünü göstermek için atacağım :D

BEN elim karnımda gezecem kesin :KK70: banada sürekli soruyorlar hamileler eliniDe karnına koyup sende daha yokmu diolar istemsizce karnımın düzlüğünü göstermek için elimi yinede karnıma atıyorum ama olursa inşalaahhh büyüklüğünü göstermek için atacağım :KK70:
Valla ben de sürekli karnımı okşayacagım :) sürekli şımarcam :) bebişimle konusup ona kitaplar okuyacagım

He bide şu avmlerde gördüğüm bebek arabalı kadınlardan olcam :)
Artık avm gezmelerime bebişim eşlik edecek bana..acıkacak uykusu gelecek ama annesine neşe katacak :)

Büyüdüğünde de aynı kıyafetleri giyicez (kız çocuğum olursa) elimden tutucak annesi gibi kokoş olacak beraber takılıcaz :)

Back
X