Hamişşlerr!! hamile kalmadan önceki regliniz erken veya geç mi oldu?

cicekcik

02.08.10
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
6.802
22
156
47
İstanbul
merhaba arkadaşlar özel istek üzerine böyle bir konuyu açıyorum:))
bazı yerlerde okumuştum "hamile kalmadan önceki regli 1 hafta ya erken ya geç olabilirmiş ve rahim kendini hamileliğe hazırlarmış" ne kadar doğru yardımcı olursanız özellikle hamiş arkadaşlar memnun oluruz CADIARZU

açıkçası bana pek mantıklı gelmedi ama bu söylenti ne kadar doğru merak içinde olan arkideşlerimiz varr:))))

topiğin hayırlı olsun çicekcimmmm hihoyyyt o zaman ilk başlangıcı yapıyorumm benim 3 gün erken olmuştu.

slm arkadaşlar ben de bir kaç yerde okudum ama hamıle kalmadan önce rahimin kendını hazırlaması benım pek kafama yatmadı bizim her ay doğurganlık şansımız var zaten...ben sorunuza cvp vereyım bende bir değişiklık olmadı aynı gününde reglımı oldum günü gününe... inş. sizlerde en yakıj zamanda bu güzelliği yaşarsınız arkadaşlar dualrım sizinle..sevgıler..

sağol beyaz gelincik bazı yerlerde gördük aklımısa takıldı sağolsun çiçeğim açtı bu konuyuopuyorumnanaktan

walla ıkı hamılelık gecırdım yanı ılkı dusuk ıkıncısı gebelık dewam edıyo allahın ıznıyle ama ole rahım kendını hazırlıyo dıye bıse ılk kez duyuyorum
sunu unutmayın kadın vucudu bı makıne gıbıdır beyın oyle ıyı yonetırkı kadın eger bıraz takarsa adetı gecıkır
yanı herseyı beyın merkez yapar yanı o zavallı rahım bole bıseyle sorumlu degıl canlarım benım
kızmayın bana emı

Benim adetim hep çok düzenliydi, hamilelik öncesinde de bir sapma olmadı.
ılk hamileliğimde de (maalesef düşükle sonuçlandı), ikincisinde de (şimdi 7 haftalık hamileyim) düzenli oldu adetlerim.

ınşallah tüm isteyenler bir an önce hamile kalır ve sağlıkla büyütür :)

4 gün geç geldi arkadaşımın bir hafta geç oldu bir arkadaşım aynı gün oldu ama çok yoğun olmuş iki arkadaşım günü gününe olmuş ertesi ay hamilemişler yani belli olmuoyr

benim bi önceki reglim 4-5 gün öncesinden olmuştu...ama bunu ilk defa duydum..gerçeklik payı olabilir..çünkü hiç şaşmazdı...

benım dusuk yaptıgım hamılelıkten oncekı ay 4 un gecıkmstı arkadaslar bazı kısılerde boyle olabılıyor

evet yaa belli olmaz bence de öyle ama işte insan hamiş kalmak isteyince her şeyden medet umuyor:)))
cevaplarınız için herkese tek tek teşekkür ederim allah hepimizin gönlüne göre versin kızlarrr

canım bunlara kafanızı takmayın, hatta mümkünse hiç düşünmeyin;
ilk hamileliğim de adetim normal zamanında gelmişti (sonra düşük oldu)
ikinci hamileliğim öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum ve ilacı bıraktığım ay hamile kalmıştım, (ilaç kullandığımdan zaten normal zamanında gelmiş oldu) (bu da düşük oldu)

ve şimdikinde ise son adetim 5 gün geç geldi ondan önceki ay ise 5 gün erken gelmişti,

yaalnız cnm ben ikinci düşükten sonra 9 ay bekledim tekrar hamile kalmak için ve ben kafama taktıkça bi türlü olmuyordu ne zamanki amaan boşver olursa olur olmazsa olmaz dedim beynim rahatladı o ay hamile kaldım.

Rabbim inşallah tüm isteyenlerede nasip etsin hayırlısıyla

Back
X