Ablamdan bahsediyorum daha 24 yaşında ve çokta güzel , şöyle anlatıyım 6 sene nişanlı kalıp sonra ayrıldı ve gene barıştılar sonra babamın bir lafına evi bırakıp ona gitti evlendiler evlendiği kişi öz amcamın oğlu . Nyse adam uyuşturucu bağımlısı ve bununda suçlusu ablamı görüyodu evlendiler ve her gün dövüyo küfür ediyodu ilk ay hamile kaldı ablam sonra o şahıs çocucğun abisinden olduğunu iddea etti 4 kez bıraktı geldi ablam ama babam almadı en sonunda almak zorunda kaldı çünkü ablamın uyurken başında bıçak biliyordu ve o bıçakla ablamıda kesti biçti evet doğru öyle yaptı . Nyse babam geri aldı sonra ayrıldılar . Ve sonra ne öğrendim biliyomusunuz meğer aklı bendeymiş . Baldızında intden bana cinsel organının resmini atıp ağza alınmıycak şeyler yazdı bende babama söyledim hiç umursamadı çnkü sen babasın dimi hahaha baba tabi yaaa . Arkadaşlar şmdi yeğenim 2 yaşında ve bu adam hala daha hem bana hem ablama musallat olup duruyo eşime söylemiyorum çnkü mahfeder onu büyük olay çıkar ben ne yapcam bana akıl verin lffn
Son düzenleme: