bi cirkeflesmeyin hemen kizin derdi buyuk ysrdim etceksiniz edin etmicekseniz de yazmayin bi zahmet
onemli bi konu bu ya psikolojisini de dusunerek yazin kim bilir nasil bi psikoloji de
fake make degildir hayatta neler oluyo gormuyomusunuz su herkese fake diyenler bi bitin artik ya
hadi konu fake e boyle seyler olmuyo mu saniyosunuz nerde yasiyonuz siz ya ??
konu sahibi arkadas ablan ve sen burda yardim edecek kimse bulamazsin bak belediyelerin ucretsiz psikologlari oluyo bulundugun sehirdeki belediyeyi ara bi psikolog istedigini soyle randevu al ablanla bi gidin once konusun yardim isteyin kendinize gelin adam sizi elinde oynatiyo korkutarak cunku
surda yanlisin var : "megerse gonlu bendeymis.." bu adam sapik gonlu kkmsede degil pisligin onde gideni bu adam sevemez asik olamaz sadece sapik hisler besliyodur
esine sakin soyleme sakin kan cikar olan esine olur namuz davasi sonucta neler oluyo gunumuzde
babayi da kendi haline birak bosver yardim etmiyosa etmesin siz ablanla el ele verin uatesinden gelin polise kesin basvurun uzaklastirma cezasi versin ama bu uzaklastirma cezasi da hemen cikmiyo cikana kadar tek basiniza disari falan cimmayin sakin