- Emoji Skoru
- 34.409
- Puanlar
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet.Schefer kesinlikleeee hamurun kıvamını aşırı iyi yapıyorrr geçenlerde çiğköfte yaptık o kadar güzel oldu ki komagene gibi olduuu ben aşırı memnunum fiyatı vs uygun performansı iyiii
Hangi modeli acabaSchefer kesinlikleeee hamurun kıvamını aşırı iyi yapıyorrr geçenlerde çiğköfte yaptık o kadar güzel oldu ki komagene gibi olduuu ben aşırı memnunum fiyatı vs uygun performansı iyiii
schafer prochef master standHangi modeli acaba
Evet ondan bende var.Karaca Multichef. Kıyma aparatı da var. Lahmacun için et ve sebze çekiyoruz onda aynı zamanda. Kıyma makinen yoksa ondan almanı tavsiye ederim. Gerçi sen Anteplisin, kesin vardır ahshsh. Yoğurması da iyi, motor gücü yeterli.
Evet ben de schefer kullanıyorum çok memnunumSchefer kesinlikleeee hamurun kıvamını aşırı iyi yapıyorrr geçenlerde çiğköfte yaptık o kadar güzel oldu ki komagene gibi olduuu ben aşırı memnunum fiyatı vs uygun performansı iyiii
Beko cok ıyı anneme aldım beğenerek kullanıyorMerhaba arkadaşlar bu konu da tavsiye öneri istedim.
Eşim doğum günümde hediye olarak bana hamur yoğurma makinesi almak istedi .
Benim yok ondan.
siz hangi markayı önerirsiniz memnun kaldığınız oldumu ?
Merhaba ben de almayı düşünüyorum da memnun musunuz acaba? Bazıları garanti süresi dolunca arıza veriyor yazmışKaraca Multichef. Kıyma aparatı da var. Lahmacun için et ve sebze çekiyoruz onda aynı zamanda. Kıyma makinen yoksa ondan almanı tavsiye ederim. Gerçi sen Anteplisin, kesin vardır ahshsh. Yoğurması da iyi, motor gücü yeterli.
Pandemide almıştım, kaç sene oldu arıza vermedi. Memnunum ben. Kışlık konserve için domates biberi de onda çekiyorum. Hamur yoğurma performansı da iyi.Merhaba ben de almayı düşünüyorum da memnun musunuz acaba? Bazıları garanti süresi dolunca arıza veriyor yazmış