- Emoji Skoru
- -1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi gamze11828
adetimden 5 gün geçti bugün test yaptım 3 adet hamilemiyim
l
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sence değil misinadetimden 5 gün geçti bugün test yaptım 3 adet hamilemiyimEki Görüntüle 3811901 l
bilmiyorummmSence değil misin
her yapmamda silik değişti amaSence değil misin
ay inşallah bugün gidip kan testi vericemEvet gebesin
Ya size o kadar hak veriyorum ki yani net çift çizgi çıkıyor testin arkasını çevirip okusan bile çift çizginin ne anlama geldiği yazıyor , hani silik çizgi falan olsa neyse ama bana böyle şeyler çok da iyi niyetli gelmiyor açıkçası biraz nispeten ya Allah gönlüne göre versin herkesinHepsi çift çizgi işte kusura bakmayın ama bu sorunun anlamı ne ki?
Hepsi çift çizgi işte kusura bakmayın ama bu sorunun anlamı ne ki?
ne alakası var burada kimi tanıyorum da nispet yapacağımYa size o kadar hak veriyorum ki yani net çift çizgi çıkıyor testin arkasını çevirip okusan bile çift çizginin ne anlama geldiği yazıyor , hani silik çizgi falan olsa neyse ama bana böyle şeyler çok da iyi niyetli gelmiyor açıkçası biraz nispeten ya Allah gönlüne göre versin herkesin
Ya size o kadar hak veriyorum ki yani net çift çizgi çıkıyor testin arkasını çevirip okusan bile çift çizginin ne anlama geldiği yazıyor , hani silik çizgi falan olsa neyse ama bana böyle şeyler çok da iyi niyetli gelmiyor açıkçası biraz nispeten ya Allah gönlüne göre versin herkesin
ne alakası var burada kimi tanıyorum da nispet yapacağım
Ya rica ediyorum bunu tartışmayalım hani silik çizgi değil , tek test değil 3 kere üst üste koyu çift çizgi ve buraya pozitif mi diye soruyorsunuz normal mine alakası var burada kimi tanıyorum da nispet yapacağım
sizi ilgilendirmiyorYa rica ediyorum bunu tartışmayalım hani silik çizgi değil , tek test değil 3 kere üst üste koyu çift çizgi ve buraya pozitif mi diye soruyorsunuz normal mi
teşekkürleryine de emin olmak icin kan ver