han

gamze11828

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-1
Puanlar
1
adetimden 5 gün geçti bugün test yaptım 3 adet hamilemiyim
IMG_3267.webp
l

Evet gebesin

Hepsi çift çizgi işte kusura bakmayın ama bu sorunun anlamı ne ki?
Ya size o kadar hak veriyorum ki yani net çift çizgi çıkıyor testin arkasını çevirip okusan bile çift çizginin ne anlama geldiği yazıyor , hani silik çizgi falan olsa neyse ama bana böyle şeyler çok da iyi niyetli gelmiyor açıkçası biraz nispeten ya Allah gönlüne göre versin herkesin

Ya size o kadar hak veriyorum ki yani net çift çizgi çıkıyor testin arkasını çevirip okusan bile çift çizginin ne anlama geldiği yazıyor , hani silik çizgi falan olsa neyse ama bana böyle şeyler çok da iyi niyetli gelmiyor açıkçası biraz nispeten ya Allah gönlüne göre versin herkesin
ne alakası var burada kimi tanıyorum da nispet yapacağım

Neredeyse 3. çizgi çıkcak daha ne desin test. Hamilesin diye bağırıyor, tebrikler🎉🎊

Gerçekten bana da öyle geliyor bazen küçücük çocuklar bile bilir net ikinci çizginin anlamını

Back
X