bu arada meyve suyu içtiğim günün sabahı 68.8dim önceki serbest günümden dolayı 100 gram almışım. önemli değil. daha çok alırım diye bekliyordum. ertesi gün meyve sularından sonra 200 gram vermişim. yani 68.6 çıktım sevindim öyle. bu sabaha hiç geçmesek mi acaba? yaşanmamış sayamıyor muyuz? sayamıyoruz galiba. direk atlayıp yarına geçsek iyiydi de neyse yazalım kurtulalım. 69.4 çıktım. 800 gram almışım yaa nedir bu? bütün moral yerlerde. motivasyon gitti. diyeti bırakınca ben hemen geri mi alcam bu kiloyu. o zaman daha kötü. nolur başka diyet yapıp kilosunu koruyan birileri yardım etsin. motivasyona ihtiyacım var. bugün de yine sebest bıraktım ama akşama çorba içicem. yarın hemen hollywood diyetine devam. herhalde çok yürüdüm diye kötü oldum dünde. bi de aç aç. salaklık bende ama. PES ETMEK YOK, YOLA DEVAM demiştim ya başta, pes etmedik ama yola devam da edemiyoruz. kaldım öyle yolun ortasında. 

biraz iyi bişi de yazayım. dün arkadaşımla tam olarak böyleydik. onun bacaklar benim bacakların üstünde kol kola zaten benim kafa onun kafanın üstünde.
felan öyle işte. ahh ahhhh batsın bu dünya.

biraz iyi bişi de yazayım. dün arkadaşımla tam olarak böyleydik. onun bacaklar benim bacakların üstünde kol kola zaten benim kafa onun kafanın üstünde.