Hande yenerin burnu eğrimi

taciss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
64
10
298
Yoksa banamoı öyle geldi

Eklentiler

• $hande-yener.webp
    $hande-yener.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 789
bu resimde egri cnm:)
eger aşırı bi egrilik yoksa fotolar haricinde dikat çekmes ama bu acı tam egriligi yakalamış:)

kızlar benım burnum 1 sene oldu yaptıralı suan ıkıncı burun amelıyatımdı suan burnum resmen sağa bakıyor burnumun kıkırdak kısmı saga dönmüş kafayı yemek uzereyım benım durumda olupta revızyon olanı duydunuzmu

yo hayır değil. sadece söylendiği gibi biraz uzun. ama onun yüzü de uzun olduğu için başka trülü bir burun yüzüne gitmezdi.

kızlar benım burnum 1 sene oldu yaptıralı suan ıkıncı burun amelıyatımdı suan burnum resmen sağa bakıyor burnumun kıkırdak kısmı saga dönmüş kafayı yemek uzereyım benım durumda olupta revızyon olanı duydunuzmu

resimlerini görebilir miyiz? elbette ki böyle sorunlarla revizyon olanlar çok fazladır. hep dediğim gibi işinin ehli bir doktora revizyon olmak çok başarılı sonuçlar getiriyor.

nazım çerkeşin namını duydum yaptıgı burunlarıda gordum uzun ınce ucu genelde sıvrı ben hıc begenmedım cok kompleks burunlarda ıyı oldgunu bılıyorum ama genel olarak sıfır amelıytlrda pek dokunmuyor kemık torpüleyıp bırakıyor bence daha ıyı doktorlar var ben emre ılhan derım

bide kımse xxxxxxxxx olmadı mı ya onun hakkaında guzel seyler okuyup cesaretlenmk ıcın bakınıyorum bakınıyorum yook :)) ya o yada selcuk oztunc

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçi yüzü de yuvarlak diil daha uzun,belki de daha sevimli görünümlü bi burun daha kötü olurdu yüzüne bilemeyiz

Back
X