Mutfak Püf Noktaları hangi abzürt-alakasız yiyeceği aynı anda karıştırp yersiniz?

biosciences

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
491
4
96
İstanbul
merhabaa kızlar; önceliklee bu konuyu açmamdaki en önemli sebep acabaa ben normal miyim..yoksaa damak zevkim mi sorunluı diyee öğrenmek isteyişimdir:)))

niye mii? hemen söyleyeyim meselaa;

*varsa herşeyee azda olsa bir iki damla limon koyarım nerdeyse pilava bile:))
*karnım açsaa buzdolabını açarıp dişime göre bişey yoksaa mevsimlerden yazsa üzümle ekmek yemeyee bayılırım:)))
*Bir reçelli ekmekten peyniri kimse ayıramaz benden ..hatta öyleki eğer evde mideme uygun peynir kalmamışsaa reçelii yemem bile:))

sizin var mı böylee absürd ama tadına bayıldınız şeyler söyleyin..hemm tek dişi canavar olmadıgımı anlarım hemde yeni tadlar denerim:))

Son düzenleme:
Hmm, neredeyse her şeye yoğurt koyarım, alakasız çorbalara bile. Pişirirken koymayı kastetmiyorum, tabaktaki sıcak çorbaya soğuk yoğurt koyduğum vakidir. (Garibim ben :1:) Sebze çorbasına makarna karıştırırım. Yine salçalı makarnaya sarımsak rendelerim. Var daha başka da garip yemek huylarım :56:

Hmm en sık yaptıklarım karpuz peynir ekmek veya üzüm peynir ekmek dir.Sonra toz şekerli makarna veya peynir ekmek kola muhabbeti :61:
Şimdilik daha fazla aklıma gelmedi :90:

Eşimden görüp çikolata peynir ve reçel peynir olayını denedim ama damağıma uymadı :18:

aklınıza gelebilecek herşeye nar ekşisi döküp yiyebilirim. makarna, yumurta, salam, çorba, yoğurt herşeye. bayılırım. kaşık kaşık bile yerim valla :56:

Yogurtla reçel karıştırıp yemeği...
Taze fasülyeyle mutlaka zeytin olmazsa olmazım :56:
Kaymakla da zeytin olmalı....
Baklavanın üstüne limon sıkıp yemek :56:

Yogurtla reçel karıştırıp yemeği...
Taze fasülyeyle mutlaka zeytin olmazsa olmazım :56:
Kaymakla da zeytin olmalı....
Baklavanın üstüne limon sıkıp yemek :56:

taze fasulyeylee zeytin nasıl oluyorr yawww...hoşş benımde senden asagıı kalırr yanım yokk...

ekmegın arasınaa varsa kasarpeynırı ve zeytin koyarım..sonradaaa bır guzell portakalı soyupp beraber yerimm muthıss lezzetlii olurr demedıı demeyın:))

taze fasulyeylee zeytin nasıl oluyorr yawww...hoşş benımde senden asagıı kalırr yanım yokk...

ekmegın arasınaa varsa kasarpeynırı ve zeytin koyarım..sonradaaa bır guzell portakalı soyupp beraber yerimm muthıss lezzetlii olurr demedıı demeyın:))

Fasülyenin yanında siyah zeytin olmazsa yiyemiyorum ben bi garibim işte :9:

yazın üzüm ekmek, karpuz peynir ekmek yerim kışınsa onun yerini portakal alır kahvaltıda peynir ekmek portakalı çok severim. Cevizli erişteye toz şeker döker yerim. Patates yemeğine yoğurtlu makarna katar yerim. Balıkla helva yerim ıyy diyebilirsiniz ama harika olur. biraz düşünsem daha dolu çıkar benim garipliklerim.

bir gün bir arkadası beni elma..ekmek..ve zeytin yerken yakaladı..ıyyy ne biçimm miden varr arkadaşım senin dedii...amaaa cıddı cıddı borek sosuna bulanmıss cig yufkayaa bayılırımm...yarı çiğ zetinyağlı dolma içharcını koysalarr onumee hepsini yerim:)) sucuguun pişmisinii degıll ciğini daha cok severimm..allahhtan cokk nadır yıyorudaa kurtlar basmıyoo beni:)))

bu arada erişteyee ceviz ve tozşeker olayı cidden süper olurr...aa ben onu eriste,tulum peyniri ve cevız olarak yemiştim cok harika oluyor:))

balıklardan sonraa sıcaktahin ikram edilirr..oyle helvadanmı bahsedıyosun nasıl helva bu yaa=

nasıl zevkleriniz varmış kızlar :53: yadırgamıyorum damak tadı sonuçta herkes
nasıl tat alırsa öyle yemeli sadece şaşkınlık benimki:) hiç aklıma gelmeyecek şeyler
birarada olunca... ben bu yiyecek konusunda fazla tututcu ve sabit fikirliyim
yeni tatlara açık olmadığım gibi zıt şeyleri aynı anda hiç yiyemem yediğim en farklı şey
üzüm,karpuz,peynir,ekmek dir
bir de tahinli çörekle peynir severim .

bir gün bir arkadası beni elma..ekmek..ve zeytin yerken yakaladı..ıyyy ne biçimm miden varr arkadaşım senin dedii...amaaa cıddı cıddı borek sosuna bulanmıss cig yufkayaa bayılırımm...yarı çiğ zetinyağlı dolma içharcını koysalarr onumee hepsini yerim:)) sucuguun pişmisinii degıll ciğini daha cok severimm..allahhtan cokk nadır yıyorudaa kurtlar basmıyoo beni:)))

bu arada erişteyee ceviz ve tozşeker olayı cidden süper olurr...aa ben onu eriste,tulum peyniri ve cevız olarak yemiştim cok harika oluyor:))

balıklardan sonraa sıcaktahin ikram edilirr..oyle helvadanmı bahsedıyosun nasıl helva bu yaa=

bu helva marketlerde satılan paket içinde tahin helvasıdır kakoulu,vanilyalı gibi çeşitleri var;)

Yoğurdu sade yiyemem, içinde kesinlikle siyah zeytin,ekmek, biber ve yeşil soğan olmalı :46:
Bi de bi dee ufakkene Mc Donald'ta dondurmaya patates kızartmasını batırır yerdim:27:
Karpuz-ekmek, üzüm-ekmek artık ilginç gelmiyor, yazın tüm öğünlerde onları yediğim içinnn:9:
Kek yerken de yanında muhakkak salatalık olmalı yoksa yiyemiyorum:84:

Ben de ayran eşliğinde elma yemeyi çok seviyorum. :)) Peynir ve reçeli ben de severim.

ayran eşliğinde elmamıı odaa iginçmişş yaww:)))) ben bunları yerkenn cok utandıgım ıcın ne bıcım mıgden var senın dıye dedıklerınden boyle bır topic actımm..sımdıı cok sevındım benım gıbı abzürt yemek yiyende var diye:)))

keklee salatalık cok ılgımı cekti onu mutlaka denemeliyim:))

Back
X