- Konu Sahibi biosciences
cola içi fındık?esans filan mı katıyo?yok yok daha çok merak ettiğim:bu fikre geldiniz?
çok lezzetli oluyo inanılmaz güzel oluyo yalnız büyük yudum alma coladan fındık yutarsın alimallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cola içi fındık?esans filan mı katıyo?yok yok daha çok merak ettiğim:bu fikre geldiniz?
portakalı tuzlayarak yiyorum
börekleri de yoğurtla yemeyi seviorum![]()
bende çoğu sebze yi anca yoğurtla yiyebiliyorum şerbetli tatlılar beni bayar onlarıda kaymak pahalı olunca yoğurtla yiyorum ve hertür patlıcan yemeğinin yanında mutlaka beyaz (tamyağlı) peynir olmazsa yiyemiyorum
kola hastalık derecesinde ama artık kocaya aldırmıyorum kışın neysede yazın naparım bilemiyorum
merhabaa kızlar; önceliklee bu konuyu açmamdaki en önemli sebep acabaa ben normal miyim..yoksaa damak zevkim mi sorunluı diyee öğrenmek isteyişimdir:)))
niye mii? hemen söyleyeyim meselaa;
*varsa herşeyee azda olsa bir iki damla limon koyarım nerdeyse pilava bile:))
*karnım açsaa buzdolabını açarıp dişime göre bişey yoksaa mevsimlerden yazsa üzümle ekmek yemeyee bayılırım:)))
*Bir reçelli ekmekten peyniri kimse ayıramaz benden ..hatta öyleki eğer evde mideme uygun peynir kalmamışsaa reçelii yemem bile:))
sizin var mı böylee absürd ama tadına bayıldınız şeyler söyleyin..hemm tek dişi canavar olmadıgımı anlarım hemde yeni tadlar denerim:))
geçen labne peynirin üzerine vişne reçeli döktüm...tavsiye edebilirim.ama aynını beyaz peynirle cesaret edemicam galiba...peynirle reçel
peynirle helvaya bayılırım
kaşar peynirle nutella ya bayılırım
off canım çekti:90: