Mutfak Püf Noktaları hangi abzürt-alakasız yiyeceği aynı anda karıştırp yersiniz?

bende çoğu sebze yi anca yoğurtla yiyebiliyorum şerbetli tatlılar beni bayar onlarıda kaymak pahalı olunca yoğurtla yiyorum ve hertür patlıcan yemeğinin yanında mutlaka beyaz (tamyağlı) peynir olmazsa yiyemiyorum
kola hastalık derecesinde ama artık kocaya aldırmıyorum kışın neysede yazın naparım bilemiyorum

bende çoğu sebze yi anca yoğurtla yiyebiliyorum şerbetli tatlılar beni bayar onlarıda kaymak pahalı olunca yoğurtla yiyorum ve hertür patlıcan yemeğinin yanında mutlaka beyaz (tamyağlı) peynir olmazsa yiyemiyorum
kola hastalık derecesinde ama artık kocaya aldırmıyorum kışın neysede yazın naparım bilemiyorum

patlıcanın yanında beyaz penir...yılın absürdü seçiyorum...hihihi

merhabaa kızlar; önceliklee bu konuyu açmamdaki en önemli sebep acabaa ben normal miyim..yoksaa damak zevkim mi sorunluı diyee öğrenmek isteyişimdir:)))

niye mii? hemen söyleyeyim meselaa;

*varsa herşeyee azda olsa bir iki damla limon koyarım nerdeyse pilava bile:))
*karnım açsaa buzdolabını açarıp dişime göre bişey yoksaa mevsimlerden yazsa üzümle ekmek yemeyee bayılırım:)))
*Bir reçelli ekmekten peyniri kimse ayıramaz benden ..hatta öyleki eğer evde mideme uygun peynir kalmamışsaa reçelii yemem bile:))

sizin var mı böylee absürd ama tadına bayıldınız şeyler söyleyin..hemm tek dişi canavar olmadıgımı anlarım hemde yeni tadlar denerim:))

Sarelleli ekmekle zeytin ya da kaşar peynir bi de mandalinayla çay :52::52::52::52::52::52:

çayın içine sarı leblebi koyup yemeyi ve gene çayın içine köy peyniri parçalayıp koyup yemeyi yada içmeyi çok seviyorum :))) sadece kendimin tuhaf olduğunu zannederdim sizleri duyunca rahatladım :)) çocuklarım bile ne kadar garipsin derler bu farklı alışkanlıklarımdan dolayı. napim seviyorum

he hey kızlar bende balıgın yanında helva yerım hem guzel gıdıyor hemde balıgı mıdenıze oturtmuyor......bıde erişte pilavını yaparım tabagıma alınca uzerıne bırde guzelceee pekmez gezdırırımmm... oh oh c anıum cektı..
...bıde bızım orda dagdan temız tolu tolu olmus kar getırırler onuda pekmezler yerız yoresel olarak onada asutma derler...

ben gayserılıyım aslen bu arada.....

Yazın tatlı niyetine yoğurtun içine çilek veya kiraz ekleyip serin serin yerim

dersaneye gittiğim senede kantinde yemek yerken rondoyu mercimek çorbasına batırdık arkadaşlarla tabi çok iğrençti öle iğrençti ki aklıma gldikçe midem kalkıo hala :D:D:Dd
çubuk krakeri sarelleye batırıp yemeye bayılıorum
portakalın üzerine tuz koymak çok güzel oluo
sulu olan her yemeğe kekik koyarım
mercimek yemeğine limon sıktım çok hoş oluo :D
bi keresinde makarna sosuna nar ekşisi kattım :D

Bana absürt gelmiyor ama bende herşeye limon sıkanlardanım kurufasulye ıspanak.. Pilava da acılı ketçap sıkarım dışarda ki pilavcılardan öğrenmiştim şimdi çok severek yiyorum..:56:

İnsan kendi absürd yiyecek birleşimini absürd bulmuyor da...nedense burda okuduğum çoğu şey fazlasıyla absürd geldi kızlar...off ne mide varmış dedim, yenecek gibi değil :( demek ki başkaları da bana böle diyor :)) herkesin absürdlüğü kendine güzel

aklıma geldi eskiden bumbo diye bir bisküvi vardı kakaolu ayıcıklar filler falan onu ayranla yemeye bayılırdım:)

Yoğurt ve fıstık acaip lezzetli

Ben makarna yerken üstüne yogurt ve ketcabı sıkmayı çok seviyorum ya bazen hardalda ekliyorum :) Küçükken ekmek arası yaparken tuzlu mu yesem tatlı mı yesem karar veremezdim peynir,reçel,zeytin hepsini koyardım bide patates kızartmasının üstüne yogurt döküyorum küçükken bide dedemin yaptıgı çoban salatayıda ekliyodum :D Lisedeykende baharatlı çubuk krakerle ayran içmeyi çok seviyodum ya :52:

Son düzenleme:
Back
X