balkuzusu Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2024 31 1 1 25 20 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi balkuzusu #1 Tecrübesi olanlar gelebilir mi yoruma? Daha önce hiç karşılaşmadığım beyaz akıntı yaşıyorum kremsi biraz(afedersiniz). Böyle olan var mı? Son düzenleme: 20 Ocak 2024
Tecrübesi olanlar gelebilir mi yoruma? Daha önce hiç karşılaşmadığım beyaz akıntı yaşıyorum kremsi biraz(afedersiniz). Böyle olan var mı?
NUR Ailesi Baldo ve kırık pirinç annesi 😇 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2023 1.566 903 53 30 Çanakkale / 17 20 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi balkuzusu #2 balkuzusu .!.: Tecrübesi olanlar gelebilir mi yoruma? Daha önce hiç karşılaşmadığım beyaz akıntı yaşıyorum kesik süt gibi(afedersiniz). Böyle olan var mı? Genişletmek için tıkla... Buna kaşıntı eşlik ediyorsa bir enfeksiyon olabilir. Uzmana görünmende fayda var. Gecmis olsun
balkuzusu .!.: Tecrübesi olanlar gelebilir mi yoruma? Daha önce hiç karşılaşmadığım beyaz akıntı yaşıyorum kesik süt gibi(afedersiniz). Böyle olan var mı? Genişletmek için tıkla... Buna kaşıntı eşlik ediyorsa bir enfeksiyon olabilir. Uzmana görünmende fayda var. Gecmis olsun
M merymeryg Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2023 4.355 16.103 128 20 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi balkuzusu #3 balkuzusu .!.: Tecrübesi olanlar gelebilir mi yoruma? Daha önce hiç karşılaşmadığım beyaz akıntı yaşıyorum kesik süt gibi(afedersiniz). Böyle olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kesik süt gibi akıntı genelde mantar enfeksiyonlarında olur bi görünün hekiminize. Hamilelik akıntısı böyle beyaz şeffaf losyon gibi olmuştu bende
balkuzusu .!.: Tecrübesi olanlar gelebilir mi yoruma? Daha önce hiç karşılaşmadığım beyaz akıntı yaşıyorum kesik süt gibi(afedersiniz). Böyle olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kesik süt gibi akıntı genelde mantar enfeksiyonlarında olur bi görünün hekiminize. Hamilelik akıntısı böyle beyaz şeffaf losyon gibi olmuştu bende
balkuzusu Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2024 31 1 1 25 20 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi balkuzusu #4 ORHANHIRA17 .!.: Buna kaşıntı eşlik ediyorsa bir enfeksiyon olabilir. Uzmana görünmende fayda var. Gecmis olsun Genişletmek için tıkla... Koku vs yok canım yanma batma vs yok tertemiz
ORHANHIRA17 .!.: Buna kaşıntı eşlik ediyorsa bir enfeksiyon olabilir. Uzmana görünmende fayda var. Gecmis olsun Genişletmek için tıkla... Koku vs yok canım yanma batma vs yok tertemiz
balkuzusu Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2024 31 1 1 25 20 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi balkuzusu #5 merymeryg .!.: Kesik süt gibi akıntı genelde mantar enfeksiyonlarında olur bi görünün hekiminize. Hamilelik akıntısı böyle beyaz şeffaf losyon gibi olmuştu bende Genişletmek için tıkla... İşte bendede böyle tam anlatamadım aydinlattin canım
merymeryg .!.: Kesik süt gibi akıntı genelde mantar enfeksiyonlarında olur bi görünün hekiminize. Hamilelik akıntısı böyle beyaz şeffaf losyon gibi olmuştu bende Genişletmek için tıkla... İşte bendede böyle tam anlatamadım aydinlattin canım
Infinite Soul Just a chill girl Pro Üye 17 Ağustos 2023 8.489 29.461 478 20 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi balkuzusu #6 balkuzusu .!.: Tecrübesi olanlar gelebilir mi yoruma? Daha önce hiç karşılaşmadığım beyaz akıntı yaşıyorum kremsi biraz(afedersiniz). Böyle olan var mı? Genişletmek için tıkla... Benim iki hamileligimdede ilk zamanlar akıntım yok oldu.Yani hiç olmadi biraz geçtikten sonra olmaya başladı sonuna kadar hamileligin.Ve beyaz akınti oluyor.
balkuzusu .!.: Tecrübesi olanlar gelebilir mi yoruma? Daha önce hiç karşılaşmadığım beyaz akıntı yaşıyorum kremsi biraz(afedersiniz). Böyle olan var mı? Genişletmek için tıkla... Benim iki hamileligimdede ilk zamanlar akıntım yok oldu.Yani hiç olmadi biraz geçtikten sonra olmaya başladı sonuna kadar hamileligin.Ve beyaz akınti oluyor.