• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hangi anne bebek bakım çantası?yardım lütfen...

simal_25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
40
24
98
kızlarr bakarmısınız lütfen bir türlü karar veremedim hangi bakım çantasını almalıyım bir süredir araştırıyorum fakat emin olamadım uzun seyahatlerde özellikle kullanabileceğim bebeğimin tüm malzemelerini koyabileceğim ve yaz kış taşıyabileceğim bir model arıyorum şu iki model arasında da karasız kaldım aslında renk konusunda ???
$çanta.webp

ikiside hoş görünüyo ama ben olsam açık rengini alırdım soldakini yani (pudra rengi diye görüyorum ama tam anlayamadığım o rengi :101::101::34::34: ) bu arada çanta çok güzel çok beğendim canım güle güle kullan :128::128:

aslında pudra gibi görünüyor ama modelin renk açıklamasında krem rengi olarak geçiyor:) anlayacağın bende emin olamıyorum renkten dediğin gibi açık renk olması hoş ama işte kararsızlık :37:

evet canım kararsızlık çok fena bir şey bende de var o sorun maalesef eşim çok dalga geçer benle bu yüzden :9: ama bu sefer ben karar verebildim pudra olanı seçiyorum - yada krem artık neyse :101: sıra sende :34:

evet canım kararsızlık çok fena bir şey bende de var o sorun maalesef eşim çok dalga geçer benle bu yüzden :9: ama bu sefer ben karar verebildim pudra olanı seçiyorum - yada krem artık neyse :101: sıra sende :34:

Aldınız mı bu çantayı? ben de almak istiyorum ama yakından görmeden karar vermesi zor..

Aldınız mı bu çantayı? ben de almak istiyorum ama yakından görmeden karar vermesi zor..

canım bunu soran arkadaşa nerden baktığını sormamıştım bende internetten aradım fakat bulamadım haklısın böyle resimden nası bişey olduğunu anlamak çok zor bulabilirsen banada haber verirsen çok sevinirim :3: bende bulursam mutlaka burdan yazarım

canım bunu soran arkadaşa nerden baktığını sormamıştım bende internetten aradım fakat bulamadım haklısın böyle resimden nası bişey olduğunu anlamak çok zor bulabilirsen banada haber verirsen çok sevinirim :3: bende bulursam mutlaka burdan yazarım

Selam , Çantayı netten sipariş verdim eldi dün. Ben çok beğendim. Kumaşı filan iyi,kalın bayağı dandik değil, bir çok gözü var kullanışlı büyük de..Almak istersen bence güzel tavsiye ederim ama tabi nasıl bişey istediğinle alakalı senin beğenmen..

Selam , Çantayı netten sipariş verdim eldi dün. Ben çok beğendim. Kumaşı filan iyi,kalın bayağı dandik değil, bir çok gözü var kullanışlı büyük de..Almak istersen bence güzel tavsiye ederim ama tabi nasıl bişey istediğinle alakalı senin beğenmen..

teşekkür ederim canım düşünüpde yazdığın için. bende hepsiburadadan füme rengini sipariş verdim yarın kargoya vericeklermiş bekliyorum bende nası bişe çıkıcak diye yorumun iyi oldu saol :3:

teşekkür ederim canım düşünüpde yazdığın için. bende hepsiburadadan füme rengini sipariş verdim yarın kargoya vericeklermiş bekliyorum bende nası bişe çıkıcak diye yorumun iyi oldu saol :3:

Hadi inşallah sen de beğenirsin.
Hem birde oyun halısı aldım bebişime Playgro marka çok güzel tavsiye ederim. Bilmem kullanır mı ama dayanamadım vallahi. Çünkü yeğenlerin kullandığı bir sürü şey gelecek bana da nerdeyse alacak birşey kalmıyor. Oyun halısı yoktu kimsede dedim bunu da ben alayım bari:) Playgro Mutlu Çiftlik Işık ve Sesli Oyun Halısı | hızlıal.com
o da bu ..

Hadi inşallah sen de beğenirsin.
Hem birde oyun halısı aldım bebişime Playgro marka çok güzel tavsiye ederim. Bilmem kullanır mı ama dayanamadım vallahi. Çünkü yeğenlerin kullandığı bir sürü şey gelecek bana da nerdeyse alacak birşey kalmıyor. Oyun halısı yoktu kimsede dedim bunu da ben alayım bari:) Playgro Mutlu Çiftlik Işık ve Sesli Oyun Halısı | hızlıal.com
o da bu ..

güzelmiş gerçekten insan görünce dayanamıyo yaa valla bende kıyafetlerini bi tık abarttım :1: ben halı için daha erken diye düşünüyorum ben bundan 4-6 aylıkken almayı düşünüyorum yani şöyle düşünüyorum bir oyuncağı oynayıp kenara atsın diye değil de amacına uygun ve anlayabileceği zamanlarında kullansın ki öğretmek istediği şeyi öğrenebilsin mesela düğmeye bastığında müzik çalıcak (neden-sonuç) basmazsan çalmaz gibi... yeni doğduğunda uyumak, emmek ve insanların mıncıklamalarıyla (mıncıklayabilirlerse tabi :23:) meşgül olucağı için paşamız bununla pek ilgilenemeyecek :1::1: bu benim fikrim canım güle güle kullanın inşallah :34: oğluşunun oyuncakları hazır demek güle güle mutlu günlerde oynasın inşallah canım ben daha dönenceden başka bişey almadım biraz alsam iyi olucak :9:

yoookkk kızımın :) yok bende biliyorum hemen oynayamicak oyun halısında ama dedim gerek olduğu anda çıkarır yatırırım üstüne bebişimi. Dün yeğenimin battaniyeleri, puseti , kıyafetleri bir sürü şey getirdim eve biriktikçe acayip hoşuma gidiyor:)

yoookkk kızımın :) yok bende biliyorum hemen oynayamicak oyun halısında ama dedim gerek olduğu anda çıkarır yatırırım üstüne bebişimi. Dün yeğenimin battaniyeleri, puseti , kıyafetleri bir sürü şey getirdim eve biriktikçe acayip hoşuma gidiyor:)

aaa kızmıydı pardon tutturamamışım :30:

evet canım bende bebek odası yapacağım odaya biriktirdim tüm aldıklarımı mobilyalar da gelirse düzenliycem inşallah bi tek mobilyası eksik oğluşumun şuanda :1: oda ardiyeden farksız oldu şu haliyle valla :1:

bu arada çantam geldi canım gerçekten harika bişey kumaşı, büyüklüğü, bol gözleri... rengini de çok sevdim :3: ben gri-füme aldım seninki ne renkti

bu arada çantam geldi canım gerçekten harika bişey kumaşı, büyüklüğü, bol gözleri... rengini de çok sevdim :3: ben gri-füme aldım seninki ne renkti

Şu bej gibi duran ..Ekranda daha açık duruyormuş rengi ama daha koyu güzel. Ama sonradan dedim ki acaba çok mu büyük :1:
Sen de güle güle kullan çok sevindim beğendiğine..

Şu bej gibi duran ..Ekranda daha açık duruyormuş rengi ama daha koyu güzel. Ama sonradan dedim ki acaba çok mu büyük :1:
Sen de güle güle kullan çok sevindim beğendiğine..

hee bej olanımı aldın :46: onun rengine bir türlü karar verememiştik burda bi arkadaşla krem mi pudra mı diye emin olamadığımdan onun yerine fümesini aldım bende. çanta krem mi pudra mı? resimlerde pudra görünüyo renk kısmında bej yada krem yazıyo da heryerde :9: sence ne? canlısını görmüş biri olarak sence hangi renk tam olarak :44:

çok saol canım bu arada teşekkür ederim :34:

Son düzenleme:
hee bej olanımı aldın :46: onun rengine bir türlü karar verememiştik burda bi arkadaşla krem mi pudra mı diye emin olamadığımdan onun yerine fümesini aldım bende. çanta krem mi pudra mı? resimlerde pudra görünüyo renk kısmında bej yada krem yazıyo da heryerde :9: sence ne? canlısını görmüş biri olarak sence hangi renk tam olarak :44:

çok saol canım bu arada teşekkür ederim :34:

Pudra değil koyu krem diyelim . yeteri kadar koyu rengi

Back
X