LeylaAcer Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Nisan 2020 17 3 1 32 15 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LeylaAcer #1 . Son düzenleme: 29 Eylül 2020
C Cicekkk123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2019 132 68 28 34 15 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LeylaAcer #2 LeylaAcer .!.: Merhaba arkadaşlar.bir şeyi merak ettim.geçen ayin 15 adet gördüm.3-4 gün sonra kendimde hamilelik belirtileri hiss ettim.test yaptım silik çizgi çıktı.test hamile oldugumu gösterdi ama adet de gördum 3 gün oncesi.nasıl oluyor bu. Genişletmek için tıkla... Canım bence testini tekrarla test bozuk olabilir. Yada ustune görmüş olabilirsinn ama en iyisi bi test daha yapip netlestirmek
LeylaAcer .!.: Merhaba arkadaşlar.bir şeyi merak ettim.geçen ayin 15 adet gördüm.3-4 gün sonra kendimde hamilelik belirtileri hiss ettim.test yaptım silik çizgi çıktı.test hamile oldugumu gösterdi ama adet de gördum 3 gün oncesi.nasıl oluyor bu. Genişletmek için tıkla... Canım bence testini tekrarla test bozuk olabilir. Yada ustune görmüş olabilirsinn ama en iyisi bi test daha yapip netlestirmek
Mama2020 Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2020 172 153 18 15 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LeylaAcer #3 Ben de regl oldum sanmistim ama yerleşme kanamasiymış. Regl ile karıştırıyor olabilirsiniz. Belki hamilesinizdir. Testi tekrar edin.
Ben de regl oldum sanmistim ama yerleşme kanamasiymış. Regl ile karıştırıyor olabilirsiniz. Belki hamilesinizdir. Testi tekrar edin.
LeylaAcer Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Nisan 2020 17 3 1 32 15 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LeylaAcer #4 Mama2020 .!.: Ben de regl oldum sanmistim ama yerleşme kanamasiymış. Regl ile karıştırıyor olabilirsiniz. Belki hamilesinizdir. Testi tekrar edin. Genişletmek için tıkla...
Mama2020 .!.: Ben de regl oldum sanmistim ama yerleşme kanamasiymış. Regl ile karıştırıyor olabilirsiniz. Belki hamilesinizdir. Testi tekrar edin. Genişletmek için tıkla...
LeylaAcer Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Nisan 2020 17 3 1 32 15 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LeylaAcer #5 Evet canım hamileyim zaten.ama doktorlar diyor ya silik ciksa bile gebeliktir.bende ona şaşirdim hem cizgi çıktı hem de adet gördum
Evet canım hamileyim zaten.ama doktorlar diyor ya silik ciksa bile gebeliktir.bende ona şaşirdim hem cizgi çıktı hem de adet gördum
LeylaAcer Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Nisan 2020 17 3 1 32 15 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LeylaAcer #6 Bu ay adet gormedim.yine test yaptim bu sefer normal 2 çizgi çıktı
Prenses__0 Bir papatya hikâyesi... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Şubat 2020 226 145 18 20 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LeylaAcer #7 LeylaAcer .!.: Bu ay adet gormedim.yine test yaptim bu sefer normal 2 çizgi çıktı Genişletmek için tıkla... Merhabalar hamileliğiniz sağlıklı gidiyormu acaba benimde şüphem varda
LeylaAcer .!.: Bu ay adet gormedim.yine test yaptim bu sefer normal 2 çizgi çıktı Genişletmek için tıkla... Merhabalar hamileliğiniz sağlıklı gidiyormu acaba benimde şüphem varda
LeylaAcer Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Nisan 2020 17 3 1 32 23 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LeylaAcer #8 Prenses__0 .!.: Merhabalar hamileliğiniz sağlıklı gidiyormu acaba benimde şüphem varda Genişletmek için tıkla... Adet gordum canim.bunye hamileligi kabul etmemkiş.kendi kendine düşuk yaptı yani.kısmet
Prenses__0 .!.: Merhabalar hamileliğiniz sağlıklı gidiyormu acaba benimde şüphem varda Genişletmek için tıkla... Adet gordum canim.bunye hamileligi kabul etmemkiş.kendi kendine düşuk yaptı yani.kısmet