slm arkadaşlar yavaş yvaş bebek bezi alıp kenara atmak istiyorum her boyuttan fakat bebeğim için en iisini istiyorum sizce hangi marka her yönden daha ii bilen varmı acaba??
prima uyu&oyna :) bız ıkı tane 98lık prıma atmıstık kenara 1 ayda bıttı.ona gore stokla canım,her bebegın kılosu da aynı olmyr ona gore al. ha bı de premıum care var ama pahalı bıraz
cnm bende prima kullanıyordum sonra kızımın poposu çok kötü pişti beziini değiştirdim huggiesin yenidoğnlar için organik çıkardığı bi bez var ondan aldım şimdi pişiği geçti gerçi kreminde faydası olmuşturda benim hoşuma gtti o bez migrosta kampanyadaydı buaralar.bugünde prima premium care tanıtım amaçlı 6 tane bez yollamış onuda deneyeceğim yazarım nasıl olduğunu
bizde hamıleyken huggıes ve prıma almıstık. ama 2-3 paket falan. ıyıkıde cok almamısız, cunku hem kızımın kılolu bır bebek oldu nmaraları cok hızlı atladı, hemde huggıes cok pısık yaptı, prima kullanıyoruz halen.
10 aya yaklastı bebegım 4 9 kılo en cok kullanılan bez yanı bebegın 9 kılo oldugunda 6 7 aylık olur e 2 cı aydan ıtıbarende 4 kılo olur
ben prımayı kullandım
sımdı molfıx kullanıyorm
ıkısndende memnunum ama prıma ısraılın dedıler o yuzden almıyorum
selam bebek bezi stoklamak iyi fikir degil yeni dogani 1 hafta anca kullandi prima kullaniyorum bir de rahat etsin diye ilk gunlerden buyuk bebek bezi kullaniyorum ama bebek mendili stoklayabilirsin.....