Hangi bebek çayını kullanıyorsunuz?

Viola

Yiğitim bitanem..
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
1.273
3
358
47
İzmir
Oğluşuma bebek çayı vermek istiyorum.araştırırken milupanın papatyasını gördüm.sizler çay kullanıyor musunuz?hangisini tercih ediyorsunuz?

canım neden şimdi vermeyi düşündün?bir sıkıntınız var mı?

Hiçbir sıkıntımız yok canım.Ama benim oğluşum biz ne yersek istiyor.çay içiyoruz,ağlıyor ona verelim diye.bende bebek çayı veriyim diye düşündüm.bazen kahvaltısında veririm diye düşündüm..

biz milupanın karışık bitki çayını kullanıyoruz.doktorumuz tavsiye etti.sabah ve akşamları 30 ml suya bir çay kaşığı koyup veriyorum.sevgiler...

merhaba bende milupanın papatya çayını kullanıyorum bebeğim 1 haftalıken başladık doktorumuz tavsiye etti gerçekten çok faydasını gördüm ve görüyorum
ıhlamurda verin oda çok yararlı ben nerdeyse her gün veriyorum serum kadar faydalıymış

bende başlarda milupanın karışık bitki çayını kullandım,çok severek içti oğlum.sonra tekrar almadım.bence en iyisi ve doğal olanı ıhlamur,arada kahvaltısını ıhlamurla hazırlıyorum.bebişine de çay saatinde hazırla ver içsin annesi kıskanmasın sizi:))

Ben gece ıhlamur,karanfil ve ayva karışımı kendim hazırlayıp veriyorum.Mademki Milupa nın çaylarını bu kadar övüyorsunuz onuda denemeye başlıyalım.Doktorumuz ıhlamur içsin karnınıda yumuşak tutar demişti.

Canım herhangi bir markanın ıhlamur çayı var mı yoksa aktardan açık mı alıyorsun..
canım varsa bile ben bilmiyorum, normal açık ıhlamur kullaıyorum
bir de belki bilmeyenler olabilir, ıhlamuru kaynatırsanız hiçbir özelliği kalmıyor kızlar
kaynamış suyu üstüne döküp demlememiz gerekiyor.

canım varsa bile ben bilmiyorum, normal açık ıhlamur kullaıyorum
bir de belki bilmeyenler olabilir, ıhlamuru kaynatırsanız hiçbir özelliği kalmıyor kızlar
kaynamış suyu üstüne döküp demlememiz gerekiyor.
Yapılan hemen hemen bütün bitki çayları tarif etiğin gibi hazırlanmalı kaynatılmamalı diye bende biliyorum ve uyguluyorum...

Milupa Papatya. Hatta sancıların falan olduğunda sende içebilirsin.

merhaba arkadaşlar benim oğlum 24 günlük ve 4 gündür felan alttan gaz çıkaramıyor bağrıyor ağlıyor çok huzursuz oluyor uyurken uyanıyor karnı taş gibi oldu fitil verdim doktorum verme dedi ıhlamur çayı ver dedi şimdi onu denicem sizlerinde önerebilceği bi çay varmı rahatlaması için uyuyabilmesi için:59:

merhaba arkadaşlar benim oğlum 24 günlük ve 4 gündür felan alttan gaz çıkaramıyor bağrıyor ağlıyor çok huzursuz oluyor uyurken uyanıyor karnı taş gibi oldu fitil verdim doktorum verme dedi ıhlamur çayı ver dedi şimdi onu denicem sizlerinde önerebilceği bi çay varmı rahatlaması için uyuyabilmesi için

Back
X