Doğuma Hazırlık hangi biberon en iyisi lütfen yardımcı olun kararsızım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yasamayiseviyorum

şansınla gel miniğim
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
1.457
4
46
Amasya
kızlar chicco, avent, dr.brown markalarından birinden biberon almak istiyorum ama hangisi anne memesine daha benzer bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

eşim chicco nun 30 tl lik kauçuk başlıklı biberonunu aldı,ucu fazla delikmiş çocuğa verdiğime bin pişman oldum..süt fazla geldiğinden dolayı memeyi almadı çocuk..vallahi memeye alıştırana kadar neler çektim bir ben bir allah bilir..chicco nun ucu az delikli olanlarından al hayatım ..

cevap verdiğin için teşekkür ederim bende onlara bakayım o zaman

ben de oğluma chicconunkinden aldım anne göğüs ucuna benzeyenden az akışlı olanını al canım beni bırakmadı emerken ve halen emiyor prensim 19 aylık :)

avent yenidoğan set aldım ben aile dostumuzun önerisiyle.çok memnun olduğunu söyledi. pes diye geçiyor benim aldığım bir de pp var, pes biberon daha iyi haberin olsun :) zaten pp ile pes arasında fiyat farkı oluyor

Uzun araştırmalarım sonucu en iyi biberonun avent ve dr. browns olduğuna karar verdim.Kolik önleyiciymiş ve ucu çok delik olmadığından anne memesini bırakmıyormuş bebek. Ben avent aldım çünkü ağzı geniş olduğundan ve içi pipetli olmadığından temizlemesi kolay oluyormuş.Ama Dr. Browns'da çok iyi.Ben daha kullanmadım ama alacaksan bu iki markadan birini tercih et.

kızlar chicco, avent, dr.brown markalarından birinden biberon almak istiyorum ama hangisi anne memesine daha benzer bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

az akışlı ve anne memesine yakın olması gerektiğine katılıyorum ben bu sayede oğlumu anne memesinden vaz geçmeden uzun süreler besledim hemde ilk haftadan itibaren.ama şunu tavsiye edebilirim iyi bir marka cam biberon sizi çok memnun edecektir.ben amerikadan tommy tippie marka bir set aldım birde dr browns cam biberon seti her ikiside fiyat olarak yarışır ve kalitesi yüksektir ne varki plastik olanlar zamanla matlaşıyor daha çok koku yapıyor makinede yıkamaktan eskiyorlar.çiziliyolrlar.ama aldığım cam bibebronlar ilk günkü kadar temiz ve makinadan çıkınca yada kaynatınca insanın içi rahat ediyor.oldukçada dayanıklı düşmelere karşı.DR BROWNS cam biberon diyorum ben.kolik önleyici olanı idealdir

benimde araştırmalarım sonucu dr.browns. ve avent. dr. browns cam biberonunu aldım. daha kullanmadım. pazartesiden sonra umarım kullanacağım.

oğlumda emziktede bierondada chicco kullandım şimdi yeni doğucak bebeğimede chicconun step up serisinin 0 ayını aldım aventinde gold serisi var onunda yenidoğanından bitane alıcam iki tane başlangıç için yeterliii

Bende ogluma chicco ve avent aldim chiccoyu bizimki sevmedi onunla icemiyor aventin bi kucuk su icin bide buyuk aldim emziriyorum ayni zamnda 2 tane olunca yetiyor bize

Kesinlikle dr browns. Bebeklerde kolik gaz sorununu en aza indiriyor. Ben ilk 5 ay sırf onu kullandım. Chicco dan hiç memnun kalmadım. Avent iyi ama yine de dr browns kadar değil. Gazlanma sorununu en aza indirdi saolsun

kesinlikle dr browns
oğlum doğduğunda biraz sarılığı vardı kolay atlatabilmemiz için doktorumuz emzirmenin yanında devam sütü vermemi söyledi .
dr browns almıştım , sütüm az geldiği gibi hissettiğim için devam sütünü bırakmadım . evde avent te var . bazen ondan veriyorum çekerken çıkardığı sesten ne kadar hava yuttuğunu anlıyor insan . ince uçlu doğal akış yazıyorsa sizi emmeyide bırakmaz . benim oğlum bırakmadı .

avent yenidoğan set aldım ben aile dostumuzun önerisiyle.çok memnun olduğunu söyledi. pes diye geçiyor benim aldığım bir de pp var, pes biberon daha iyi haberin olsun :) zaten pp ile pes arasında fiyat farkı oluyor

Philips Avent Yeni Doğan Başlangıç Seti Hediye Seti SCD270/60 - 75.42 TL + KDV

Bende bu ürünü aldım fiyatıda en uygun bu sitede buldum hem aventin pompasıylada uyumlu hem plastik değil balmumundan yapılma ve bebekte gaz oluşumunu önlüyo akışıda normal yavaş akışkanmış cam almayı ilk etapta hiç düşünmedim malum kırılma tehlikesi ve ağır olmasından dolayı bence bu en uygun set temizle aparatıda yanında umarım oğluşumda sever annesi ona herşeyin iyisini alır :)

avent alacaksanız yeni çıkan natural serisine bakın mutlaka kızlar. doğala en yakın biberonu çıkarmışlar. kolik için çift valfli bir sistem var, bebişin eline göre ve ucu içe çökmüyor: Anne Adaylarına Tavsiyeler 2: Natural Seri | Hamile ve Anne
aynı anne memesine benziyor, memeden çektiği gibi çekiyor. bir tanesi bundan alınabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…