- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
-
eşim chicco nun 30 tl lik kauçuk başlıklı biberonunu aldı,ucu fazla delikmiş çocuğa verdiğime bin pişman oldum..süt fazla geldiğinden dolayı memeyi almadı çocuk..vallahi memeye alıştırana kadar neler çektim bir ben bir allah bilir..chicco nun ucu az delikli olanlarından al hayatım ..
kızlar chicco, avent, dr.brown markalarından birinden biberon almak istiyorum ama hangisi anne memesine daha benzer bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
benimde araştırmalarım sonucu dr.browns. ve avent. dr. browns cam biberonunu aldım. daha kullanmadım. pazartesiden sonra umarım kullanacağım.az akışlı ve anne memesine yakın olması gerektiğine katılıyorum ben bu sayede oğlumu anne memesinden vaz geçmeden uzun süreler besledim hemde ilk haftadan itibaren.ama şunu tavsiye edebilirim iyi bir marka cam biberon sizi çok memnun edecektir.ben amerikadan tommy tippie marka bir set aldım birde dr browns cam biberon seti her ikiside fiyat olarak yarışır ve kalitesi yüksektir ne varki plastik olanlar zamanla matlaşıyor daha çok koku yapıyor makinede yıkamaktan eskiyorlar.çiziliyolrlar.ama aldığım cam bibebronlar ilk günkü kadar temiz ve makinadan çıkınca yada kaynatınca insanın içi rahat ediyor.oldukçada dayanıklı düşmelere karşı.DR BROWNS cam biberon diyorum ben.kolik önleyici olanı idealdir
avent yenidoğan set aldım ben aile dostumuzun önerisiyle.çok memnun olduğunu söyledi. pes diye geçiyor benim aldığım bir de pp var, pes biberon daha iyi haberin olsun :) zaten pp ile pes arasında fiyat farkı oluyor
kesinlikle dr browns
oğlum doğduğunda biraz sarılığı vardı kolay atlatabilmemiz için doktorumuz emzirmenin yanında devam sütü vermemi söyledi .
dr browns almıştım , sütüm az geldiği gibi hissettiğim için devam sütünü bırakmadım . evde avent te var . bazen ondan veriyorum çekerken çıkardığı sesten ne kadar hava yuttuğunu anlıyor insan . ince uçlu doğal akış yazıyorsa sizi emmeyide bırakmaz . benim oğlum bırakmadı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?