• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi birine uzuleyim

Eşinizin kilo durumu nasıl? Yüzme imkanı var mı? İş durumu nedir? (ağır mı?)
Fazla kilosu var zaten zayiflasa rahatlicak fizik tedaviden soyleysn cok. Yuzme de iyi gir dediler elbette onceleri yuzuyordu simdi full calistigi icin maalesef imkan bulamiyor. Is durumu orta abisi ortak dukkan var corap fason orda abisi agir kaldirtmiyo

Ben de aynı dertle uğraşıyorum.
Bengay krem can dostum oldu.Çok rahatlatıyor.Ne pis bir acıdır o.
Boynum da aynı.
Allah çektirmesin
Gecen sene kullandi evet olmadi denerim hepten unutmusum yapmadigimiz sey almadi ilac kalmadi insan haliyle kafayi yiyoooo:KK61:

Aleykum selam kardesim.
Hacamat iyi geldigini duymustum.
Hem zaten peygamber efendimizde onermis ozellikle bu hacemati.
Denemeye deger.
Acil sifalar.

Sagolasn onu da yaptiriyoruz zamanında.( simdi farkettimde denemedigimiz seyvkalmamis :KK43:

Selamun aleykum kardesler... Geceniz mubarek ola... Ah ahhh hangi derdime yanayim bilemedim simdi? Tabiki de Allah cc daha beterinden sakınsın. Benim derdime (dertlerime) gelinceee.. Nerden baslasam hic bilmiyorum aha saat kac oldu uyku tutmuyor. Ben 3 senelik evliyim esim daha 30 yasinda benden 6 yas büyük ve bel fitigi var 2 haftadir yatıyor yan donse agrisi oluyor tuvalete zor gidiyor. Gitmedigi tedavi eden doktor kalmadı. Ameliyat olmaktan korkuyor. Cunku masada kalma ya da felc olma ihtimali var. 14 yasindan beri cekiyor yetimim. Babasini da o vakit kaybeymis. Cok üzülüyorum dya ediyorym onun icin. Allah basimizdan eksik etmesin. Durumu cok kötü bende yag karisimi bitkisel olan karisimdan sürüyorum bu iki hafta zehirdi onun icin. Ne yapacagimi bilmiyorum elum kolum bagli anlayacaginiz...

Istanbulda yasiyorsaniz kadikoy alti yolda Dr. Atila Yosmaogluna gidin. Babam yerlerde surunuyordu ameliyat olmamak icin denemedigi tedavi kalmadi. Sonunda kadikoydeki doktorunu bulduk. Ameliyatsiz ilacla tedavi etti ve sukur 15senedir tekrarlamadi. Ilac veriyor 15 gun sonra agrin dizine inicek diyor bir ilac daha veriyor ayagina iniyor oyle oyle en son doktor masaj yapar gibi hareketlerle kemiklerin oturmasini sagliyor. Cok iyi bir doktor ailemizde cevremizde herkes ona gidiyor. Esiniz genc ameliyat olmasin, ameliyat olanlarda firik tekrari cok.

Allah yardimciniz olsun.

Dayım Kayseri'de ameliyatsız olarak iyileşti bir doktor sayesinde ama adını falan hatırlayamadım. Hiç hareket edemiyordu o da, şimdi çok iyi maşallah.

arada zeytinyagı ile ovun biraz rahatlatıyor.antepte matangoz muhammed diye bir adam var.nasajla yada tam anlayamadıgım yöntrmlerle rahatlatıyor

kardeşim benimde halam aynı şekilde ağrı geldimi bayılcak gibi oluyor ne uyuyabiliyor ne yürüyebiliyor gitmediği doktor içmediği ilaç kalmadı ameliyat olsa masada kalır dediler riske giremediler ama en son çok kötü olmuştu bi doktora götürdüler istanbul leventte çinli sanırım.ben numarısını ve yerini sorayım bugun bi görüşürsünüz isterseniz ailemizde fıtık ırsi ve gidenlerin hepsi memnun kaldı agrıları baya geçti halamda aylardır iyi maşşallah sadece emarla gidiyosun yanına eğer yoksa orda çekiyorlar özel bi klinik bende de genç yaşımda 3 fıtık var o agrıyı çok iyi bilirim :cry:

Selamun aleykum kardesler... Geceniz mubarek ola... Ah ahhh hangi derdime yanayim bilemedim simdi? Tabiki de Allah cc daha beterinden sakınsın. Benim derdime (dertlerime) gelinceee.. Nerden baslasam hic bilmiyorum aha saat kac oldu uyku tutmuyor. Ben 3 senelik evliyim esim daha 30 yasinda benden 6 yas büyük ve bel fitigi var 2 haftadir yatıyor yan donse agrisi oluyor tuvalete zor gidiyor. Gitmedigi tedavi eden doktor kalmadı. Ameliyat olmaktan korkuyor. Cunku masada kalma ya da felc olma ihtimali var. 14 yasindan beri cekiyor yetimim. Babasini da o vakit kaybeymis. Cok üzülüyorum dya ediyorym onun icin. Allah basimizdan eksik etmesin. Durumu cok kötü bende yag karisimi bitkisel olan karisimdan sürüyorum bu iki hafta zehirdi onun icin. Ne yapacagimi bilmiyorum elum kolum bagli anlayacaginiz...
Eşiniz ameliyat oldumu?

bel fıtığı kürü; 1 bardak klorsuz suyun içerisine, 2-3 Kırkkilitotu koyup kaynamaya bırakın. 5-6 dakika kaynatın, ılık olmasını bekleyin, ılıkken lapasını bel bölgesine sürün. Bu uygulamayı 2-4 hafta arasında uygulayın. Lapa dan kalan su günde 1-2 bardak içilebilir, banyodan sonra bu su bel bölgesine son durulama suyu olarak da dökülüp vücudun emmesi sağlanır.i. saraçoğlunun deneyin bence genelde kürleri işe yarıyor

Benim babam bir yıldır ağrı sızı içinde bel fıtığını çekiyor ilk zamanlar eşiniz gibi sağına soluna dönemezdi ayağa kalkıp bir yere gidemezdi, off çok zor zamanlardı yaa hatırladıkça gözlerim dolar yine. Annem her sabah kırkkilit otu kaynatıp beline sürerdi babamın, odası yazın bile cayır cayır sıcak olurdu soğuk almasın diye. Öyle böyle derken yavaş yavaş ağrıları geçmeye başladı, sonra sağına soluna dönmeyi başardı, emekleyerek de olsa mutfağa salona gidip gelerek vücudunu normale döndürmeye çalıştı, egzersizler yaptı Allahın izniyle de eskiye nazaran çok iyileşti. Hala daha devam eder bazı sıkıntılar amaaa geçmişe dönüp baktığımda şükürler olsun bu zamanımıza diyorum. Ameliyat olmadı benim babam da doğal yollardan yavaş yavaş iyileşmeyi seçti, çok zordu o zamanlar ama şimdi cidden çok şükrediyorum. Allah senin de yardımcın olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşur eşin.

Back
X