Hangi birini saysam?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
-Annemin hastaligi
-Hastaligina ragmen, anneme abilik yapip yakinlik göstermeyen, ve annemin bulundugumuz yerde ondan baska yakini olmayan,esinden korkak dayim.
-Moralleri bozulmasin diye babamla kardesime karsi zorunlu güler yüzüm.
-Omuzumda bütün evin yükü.
-Kardesimin annemin hastaligindan sonra ortaya cikan bir hastaligi.Geceleri uykusuzluk cekmesi.
-Vakit bulup calisamadigim sinavlarim.Yaza bitmesi gereken bir okulum.
-Kisa bir süre önce tasindigimiz yerden tekrar zorunlu olarak tasinmamiz, belki bu nedenle bir sürü maddi sIkInti.
-Yaza sevdigimle ailelerimin tanisma merasimi, söz-nisan olayi.Bunun stresi.
-Sevdigimle kilometrelerce uzakta olmam, ve gelecekle ilgili atlatmamiz gereken ufak tefek ama zaman alan engellerimiz.

Bu gece ilk defa cok agliyorum.. Meger aylarca ne kadar gözyasi biriktirmisim, sel su gibi akiyor.

Artik dayanamiyorum, bitsin dertler.

Son düzenleme:
canım benim öncelikle annene çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin:Saruboceq:tabiikide bu dertlerin sonu gelecek,sen böyle güçlü oldukça ve böyle güzel bir kalbin oldukça bi bakıcaksın herşey düzelmiş...inşallah annen en kısa sürede iyileşir sende yuvanı kurarsın ve çok mutlu olursun:Saruboceq:

Gece gece ağlamayın lütfen. Biraz üstü üste gelmiş sanırım sorunlar. Annenize ve kardeşinize çok geçmiş olsun. Umarım geçici rahatsılıklardır. Siz ailenizle mi yaşıyorsunuz? Sadece dayım var demişsiniz, annenize uzakta mısınız?
Ama çok yıpratmayın kendinizi, eğer dolduysanız ağlamak da iyi gelmiştir ama çok yormayın gözlerinizi.
Sınavlarınızda da başarılar dilerim.

canımm benimm üzme kendini cok gecmıs olsun inş en kısa zamanda gecer sınıntılarınız inan herkesin bir sıkıntısı bır sorunu var Allah bızlerı deniyor sen üzme kendını inş hersey düzelir kib

Gece gece ağlamayın lütfen. Biraz üstü üste gelmiş sanırım sorunlar. Annenize ve kardeşinize çok geçmiş olsun. Umarım geçici rahatsılıklardır. Siz ailenizle mi yaşıyorsunuz? Sadece dayım var demişsiniz, annenize uzakta mısınız?
Ama çok yıpratmayın kendinizi, eğer dolduysanız ağlamak da iyi gelmiştir ama çok yormayın gözlerinizi.
Sınavlarınızda da başarılar dilerim.

Ailemle yasiyorum.
Bulundugumuz yerde anneme, bizden sonra, en yakin olan tek birtane abisi var.
Diger kardesleri uzaktalar.
Insanin böyle bir olayda yakinindan destek görememesi cok üzücü.
Annem abisinden sevkat beklercesine gözünün icine bakarken, dayim hic orali olmadi hic bir zaman.
Yüregim parcalandi bunu görünce. Kadincagiz zaten zor bir cocukluk gecirmis, aile özlemiyle yaniyor.

Cok üst üste geliyor hersey. Ve hayat cok sey ögretiyormus bu zamanlarda insana. Ama ben hayattan birseyler ögrenirken yüregimin bu kadar aciyacagini bilmiyordum.
Ansizin yakaladi iste.
Agladim rahatladim biraz.
Güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim.

canım annene geçmiş olsun...üzülme tatlım bu hayat bizim için bi sınav inşalla sen bu sınavı başarıyla geçiceksin...bazen bazı şeyler üst üste gelir ama iyi olanı düşün..zaten bazı şeyler ağır gelmeye başlamış..en azından hayatındaki güzelliklere sarıl..emin ol bu sorunlar geçiyor...aile içi sorunları çözemiyosan kendi sorunlarını çöz dersini çalış okulunu bitir..herşeyi aynı anda yapamazsın..kendine haksızlık etme..şu an yazarken zorlanıyoırum..huysuz kızım uyumamak için direniyo..ama yazını okuyunca bekarlığım geldi aklıma benim ailemde sorunluydu kardeşlerim çok ve ba bam çok sorumsuzdu..arada annem ziyan oluyodu..

Ailemle yasiyorum.
Bulundugumuz yerde anneme, bizden sonra, en yakin olan tek birtane abisi var.
Diger kardesleri uzaktalar.
Insanin böyle bir olayda yakinindan destek görememesi cok üzücü.
Annem abisinden sevkat beklercesine gözünün icine bakarken, dayim hic orali olmadi hic bir zaman.
Yüregim parcalandi bunu görünce. Kadincagiz zaten zor bir cocukluk gecirmis, aile özlemiyle yaniyor.

Cok üst üste geliyor hersey. Ve hayat cok sey ögretiyormus bu zamanlarda insana. Ama ben hayattan birseyler ögrenirken yüregimin bu kadar aciyacagini bilmiyordum.
Ansizin yakaladi iste.
Agladim rahatladim biraz.
Güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim.

Anladım canım, çok haklısın yazdıklarında. Yorulmuşsun belli ama güçlü ol, anladığımkadarıyla herkesin sana ihtiyacı var bu dönemde. Ama biliyorsun ki en karanlık an sabah en yakın olandır. Hele bir iyileşsin anneciğin, okulun da bitmiş olur o zamana. Bak herşey nasıl birden güzelleşir.
Sevgiler.

canım annene geçmiş olsun...üzülme tatlım bu hayat bizim için bi sınav inşalla sen bu sınavı başarıyla geçiceksin...bazen bazı şeyler üst üste gelir ama iyi olanı düşün..zaten bazı şeyler ağır gelmeye başlamış..en azından hayatındaki güzelliklere sarıl..emin ol bu sorunlar geçiyor...aile içi sorunları çözemiyosan kendi sorunlarını çöz dersini çalış okulunu bitir..herşeyi aynı anda yapamazsın..kendine haksızlık etme..şu an yazarken zorlanıyoırum..huysuz kızım uyumamak için direniyo..ama yazını okuyunca bekarlığım geldi aklıma benim ailemde sorunluydu kardeşlerim çok ve ba bam çok sorumsuzdu..arada annem ziyan oluyodu..

Ailemle sorunum yok canim.
Babam dünyanin en iyi babasi, esine cocuklarina düskün.
54 yasina gelmis hala bizler icin calisiyor.
Kardesimde ayni sekilde, düzgün, kötü aliskanligi olmayan üniversite ögrencisi bir cocuk.

Ben sadece cok yoruldum. Annemin bir türlü iyilesememesinden.
En fazla bu yoruyor beni. Buna ilaveten yazdigim diger sorunlarda, üzerine tuz biber oluyor.
Bilmiyorum, bir sinavdan geciyorum herhalde.
Ama 6 aydir cok yoruldum.

Çok çok geçmiş olsun...

Dilerim anneciğin en kısa zamanda sağlığına kavuşur...

geçmiş olsun annenize ve kardeşinize
anninizin hastalığı ne aceba canım
rabbim yardımcınız olsun

Dert uzak yerde değil ne yazıkki...
Hep ensemizde...
Sevdiceğimle ve ailemle öyle sorunlarım vardıki.
Yoluna girdi gibi oldu oh be dememe fırsat kalmadan.
Hastalandım. Şuanda ilaç tedavisindeyim.
Ve hala daha neler gelicek diye pusuda yatan asker gibiyim:delphin:

En kısa zamanda annenin sağlıgına kavuşması dileğiyle canım:1hug:
o dayının o hareketinide takma kafana boşver. Siz annenizden ilginizi eksik etmeyin.
O dayının vercegi ilgiyi aratman.
Sevdiğinlede şimdiden mutluluklar canım:teselli:
Herşey yoluna gircek inş. biraz zaman ve biraz sabır lazım öncelikle:1hug:

Canım sen, annen, baban ve kardeşin birbirinize kenetlendiğiniz sürece üstesinden gelemeyeceğiniz dert yoktur buna emin ol.. ki anlattığına göre baban ve kardeşin dünya tatlısı insanlar birde onların sorumsuz insanlar olduğunu düşünsene Allah korusun....Dayını da boşver napıcaksın...

Sensible Canım,
Allah önce annene ve kardeşine acil şifa, hepinize de bol sabır versin.
Dayını hiç takma kafana..Maalesef artık dünyanın düzeni böyle, önünde düşsen elini uzatmıycak yakınları oluyor insanların...O Sizi tanımıyorsa siz de onu tanımayın...

Bir çok hastalığı insan umut, kararlılık ve sürekli duayla yeniyor... Rabbime bol bol dua edin, pes etmeyin, ailenize sahip çıkın, ailenizden olmayanları (dayı, sevgili, onun ailesi v.b) şimdilik düşünmeyin..Hele anneciğiniz sağlığına bir kavuşsun zaten herşey olacağına varır...Ağlayıp kendinizi heder etmeyin...Rabbim çekilmez dertler vermesin, hergün 3.sayfalarda neler görüyoruz, tv de neler izliyoruz...

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.a.s.

Evet canım anladığım kadarıyla çok gençsin ve hayata yeni atılmışsın. Artık tozpembe olan perde açılıyor ve sahnenin gerçek yüzüyle karşı karşıya kalmışsın.Bazen olaylar birikir ve birden patlak verir bunu gözyaşıyla sonuçlandırmış olman ve kendini bu şekilde rahatlatabilmen çok güzel aslında senin yaşlarında bir çok arkadaşım vardı sıkıntılar nedeniyle ailesini hiçe sayan ve kırıcı sözlerle kıran...Allah bir kapıyı kapatırsa emin ol diğerini açar sen umudunu hiçbir zaman kaybetme mutlu olacağınız günler yakındır inşallah.Hayatta dertsiz kimse yoktur, sizden daha kötü olanları düşün ve bulunduğun duruma şükret bence. Allah her daim yardımcın olsun canım...

canim yaa üzülmee elbette ömür boyu böyle gidecek degil yaa..
annenede büyük gecmis olsunn.. allah yardimciniz olsun..

acıl sıfalar versın allah..
sana da guc ve sabır
her sıkıntının ardından gunes dogar ınan buna...

Back
X