Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babanız varmış dayınıza ne bu öfke?Baban varken dayını ne yapacaksınız çokmu gerekli.Dayınız her daim destek olamazki.Ben dayılarımdan hiç bir şey beklemem.Babam olsaydıda keşke dayım olmuş ne yazar.Dayınıza öfkelenmeyede gerek yok onunda yuvası çocukları onlarında belki sıkıntıları vardır?-Annemin hastaligi
-Hastaligina ragmen, anneme abilik yapip yakinlik göstermeyen, ve annemin bulundugumuz yerde ondan baska yakini olmayan,esinden korkak dayim.-Moralleri bozulmasin diye babamla kardesime karsi zorunlu güler yüzüm.
-Omuzumda bütün evin yükü.
-Kardesimin annemin hastaligindan sonra ortaya cikan bir hastaligi.Geceleri uykusuzluk cekmesi.
-Vakit bulup calisamadigim sinavlarim.Yaza bitmesi gereken bir okulum.
-Kisa bir süre önce tasindigimiz yerden tekrar zorunlu olarak tasinmamiz, belki bu nedenle bir sürü maddi sIkInti.
-Yaza sevdigimle ailelerimin tanisma merasimi, söz-nisan olayi.Bunun stresi.
-Sevdigimle kilometrelerce uzakta olmam, ve gelecekle ilgili atlatmamiz gereken ufak tefek ama zaman alan engellerimiz.
Bu gece ilk defa cok agliyorum.. Meger aylarca ne kadar gözyasi biriktirmisim, sel su gibi akiyor.
Artik dayanamiyorum, bitsin dertler.