• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi birini saysam?

canım hepsı gecıcek zamanla sabırla allahın ıznıyle ınsallah...annecıgıne tekarr gecmıs olsun..sınavlarında basarılar dılerım ve ınsallah sevdıgınede sorunuz stressız kavusursun canım ..
hersey guzel gonlune gore olsun...
 
Cogumuzun böyle üst üste gelen günleri olmustur..
Benimde oldu.. Cok kötü günlerdi, hersey üst üste..
Ama gecti, yillar oluyor hatta..
Eger sen sabir göstermezsen, güclü olmazsan, ne kendine bir faydan
olur, nede annene, ailene..
Dua et canim her zaman.. Dilerim hersey düzelir en kisa zamanda insallah
Herseyin hayirlisini dile, isyan etme sakin..
Insan böyle durumlarda hep isyan etmek ister ama
önemli olan bununla mücadele etmektir ya, iste bu bir basaridir...
 
-Annemin hastaligi
Canım hastalıkta saglıkta biz insanlar için.Şifa umut etmekten baska yapacak bişeyin yok.umudunu kaybetme ve kötü düşünme.Benim annem benim dogumumdan itibaren bir kan hastalıgı yasıyor.Defalarca ölümden döndü. ama neticede döndü işte.Allahtan umut kesilmez.
-Hastaligina ragmen, anneme abilik yapip yakinlik göstermeyen, ve annemin bulundugumuz yerde ondan baska yakini olmayan,esinden korkak dayim.
Kimseyi kendi hayatın için suclama.eşiyle olan muhabeti ve annenle olan dialogunun baglantısı yoktur.neden eşini felan karıstırıyosun? Dayınla annen baglı kardesler değillerdir.annen ona baglıdır ama o değildir. 5 parmak birbirinden farklıdır.belki dayınında nedenleri vardır. bide onun acısından düşün bakalım.mesela benim ölsede bi su vermeyeceğim insanlar var.ama o insanlar benim kinimi yersiz görebilirler.herkes kendine göre haklıdır.olgun düşün.
-Moralleri bozulmasin diye babamla kardesime karsi zorunlu güler yüzüm.
Hepimiz hergün gülümser maskeler takmıyormuyuz. E o zamn artık surat as. bide dertlerine onlarla yasanacak sorunlar eklensin.Gülümsedikce azalır sıkıntıların birazı.
-Omuzumda bütün evin yükü.
Bence kendinle gurur duyman için büyük bi neden.olumlu tarafından bak lütfen bide.ya baskasında bi yuk olsaydı ve sende bakıma muhtac yada pasif biri olsaydın?
-Kardesimin annemin hastaligindan sonra ortaya cikan bir hastaligi.Geceleri uykusuzluk cekmesi.
Sakınleştirici çaylar vs kullanabilirsiniz.psikiyatra gidin yada.Uykusuzluk cagımızın sorunu.ben hergün 3-4 saat uyku ile duruyorum.onlarada uyku denilirse.dön allah dönn.
-Vakit bulup calisamadigim sinavlarim.Yaza bitmesi gereken bir okulum.
okul cok önemli ama olmassada olmaz bişey değil. kalırsın.sınıf tekrarı yaparsın. sanırım evlilik var gündemde bitmesi gereken diyosun. evliliiği ertelersin.yada evliyken devam edersin.


-Kisa bir süre önce tasindigimiz yerden tekrar zorunlu olarak tasinmamiz, belki bu nedenle bir sürü maddi sIkInti.
Maddi sıkıntıda hepimizde var.biliyorum ciddi sorun.ama olmayınca olmuyor işte.dilenmek zorunda değilsin sanırım bak.kimine göre lüks sayılan net elinin altında
-Yaza sevdigimle ailelerimin tanisma merasimi, söz-nisan olayi.Bunun stresi.
hepi topu bikaç günde olup biticek.ve hiçbişey planladıgın gibi olmayacak emin ol.ben cümlelere kadar düşünüp stres yapmıstım.ama herşey su gibi bi anda oldu bitti.o an gelince o anı yasa.ve güzel seyler hayal et
-Sevdigimle kilometrelerce uzakta olmam, ve gelecekle ilgili atlatmamiz gereken ufak tefek ama zaman alan engellerimiz.
uzaklık zor olsada cogu zaman. kimi zaman şükrediyosun. yanyana olunca ilşkiler daha çabuk yıpranıyor. özlemler küçük askları söndürür..büyük askları alevlendirir. bunu test edersin işte.

Bu gece ilk defa cok agliyorum.. Meger aylarca ne kadar gözyasi biriktirmisim, sel su gibi akiyor.

Her gece düzenli olarak agla. çogu insan gece basını yastıgına koydugu anda aglamaya baslar. emin ol... Aglamak kötü bişey değilki. sıkma kendini.biriktirme içinde. gözlerde yas yoksa.ruh gök kusagını göremez...

Artik dayanamiyorum, bitsin dertler.

Umarım hepimizin dertleri Bira an önce Biter. inan herkesin omzu çökük. Kimse severek isteyerek dert ahibi değil. hepimiz dayanmakta zorluk cekiyoruz.
 
Dertler bitmez, uzuntuler bitmez.

kendini teseli et, bizden daha kotu durumda olan afrikadaki insanlari dusun.

Haline ne olursa olsun sukret, bende oyle yapiyorum.

Sevgilerimle canim, kib ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. a.s.
 
canim kuzucugum annecigine cok gecmis olsun.ama ona ne mutlu ki ,senin gibi devamli onu dusunen hayirli bir evladi var. anneler icin en buyuk mutluluk budur inan.uzulme artik.Allahim annecigine tez zamanda sifalar versin:Saruboceq: opuyorum seni guzel kizim..
 
-Annemin hastaligi
-Hastaligina ragmen, anneme abilik yapip yakinlik göstermeyen, ve annemin bulundugumuz yerde ondan baska yakini olmayan,esinden korkak dayim.-Moralleri bozulmasin diye babamla kardesime karsi zorunlu güler yüzüm.
-Omuzumda bütün evin yükü.
-Kardesimin annemin hastaligindan sonra ortaya cikan bir hastaligi.Geceleri uykusuzluk cekmesi.
-Vakit bulup calisamadigim sinavlarim.Yaza bitmesi gereken bir okulum.
-Kisa bir süre önce tasindigimiz yerden tekrar zorunlu olarak tasinmamiz, belki bu nedenle bir sürü maddi sIkInti.
-Yaza sevdigimle ailelerimin tanisma merasimi, söz-nisan olayi.Bunun stresi.
-Sevdigimle kilometrelerce uzakta olmam, ve gelecekle ilgili atlatmamiz gereken ufak tefek ama zaman alan engellerimiz.


Bu gece ilk defa cok agliyorum.. Meger aylarca ne kadar gözyasi biriktirmisim, sel su gibi akiyor.

Artik dayanamiyorum, bitsin dertler.

Babanız varmış dayınıza ne bu öfke?Baban varken dayını ne yapacaksınız çokmu gerekli.Dayınız her daim destek olamazki.Ben dayılarımdan hiç bir şey beklemem.Babam olsaydıda keşke dayım olmuş ne yazar.Dayınıza öfkelenmeyede gerek yok onunda yuvası çocukları onlarında belki sıkıntıları vardır?
 
ahh bebegimm okudum ve çok duygulandımm.. :(((
sabırlı ol tamam mı bitanem ? pes etmek yok bu hayatta a.s.
hem unutma gün olur devran döner die bosuna dememıs atalarımız ;-)
sen sadece senı sınır edenleri dusunme at onları bi kenara ,bide onları dusunup vakıt harcama su kıymetini bilemedigimiz zamanların..
mutlu olacagın zamanları dusun tatlım,motivite et kendı kendıne .. sevdıcenı,sevdıcenın yanında oldugunu hayal et.. ne mutluku annen kardesın yanıbasındalar daima ..

hayatımız sınav zorluk dereceleri var elbet yok değil.. ama derecesı ne kadar zorsa ,ne kadar sabredersek belki 2gun belki 4 yıl sonra menfaatine kavusacagız melegim.. (ayy falcı gibi konustum 3-5 yıl der gibi :D )

annecine ve kardesıne Allahım acil sifalar versın , öenmli olan ailen bosver gerısını dusunerek onlara zaman ayırman bile çookkk boylelerine

sevdicen maddi sıkıntılarınızı bılıyordur sanırım as cok,oyuzden soz ve nısanda cok acılmazsınız mesela benım söz-nişan ikisi bir oldu,bohca olayınma zaten hiç girmedik sadece bana nısanlık onada takım elbise okadar bebımm , zaten niyetine gırmıssınız allah bi şekılde yardım ederkii bi bakmıssın nısanın olmus bile ;-) a.s.
 
ayh cnm bnm yaa
cidden herşey üst üste gelmiş
geldimi dertler hep öyle olur zaten
anneciğine büyük gçemiş olsnn
 
Back
X