Hangi bittik çayı düşüğe sebep olur?

Hanin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
1.153
-57
48
25
Ihlamur ada çayı...

Yani kötü yönlerdirmek istemem ama maydonoz suyu etkili oluyor fakat düşük olsun diye önermem tabikide

Yesil caylar isirgan otu gibi lavanta felan bunlar düsük yaptirabilir maydonoz ve dereotu gibi seylere de dikkat edin söktürücü özelligi var doktora danismadan icmeyin

Yesil caylar isirgan otu gibi lavanta felan bunlar düsük yaptirabilir maydonoz ve dereotu gibi seylere de dikkat edin söktürücü özelligi var doktora danismadan icmeyin
Ihlamur peki içelir mi?

Yani kötü yönlerdirmek istemem ama maydonoz suyu etkili oluyor fakat düşük olsun diye önermem tabikide
Ihlamur peki kışın iyi oluyor gribe filan diyor internet

düşmeyecek olan bebek düşmez. böyle bir beklemtiye girmeyin. sağlığınızı bozabilir veya bebekte engele sebep olabilir.

düşmeyecek olan bebek düşmez. böyle bir beklemtiye girmeyin. sağlığınızı bozabilir veya bebekte engele sebep olabilir.
Analdim ama işte merak ediyorum internette bin tane şey diyor çay içmekten iyidir diye düşünüyorum o yüzden sordum

Analdim ama işte merak ediyorum internette bin tane şey diyor çay içmekten iyidir diye düşünüyorum o yüzden sordum
ıhlamur falan ben içiyorum valla. doktorum da ğçebilirsin dedi günde 2 bardak. maydanoza aşırı düşkünüm ve yiyorum bol bol bir sorun yasamadım. rezene de içtim bi dönem gazım için. geri kalanlar için bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…