Merhabalar :) Benim okul ile ilgili bir sorunum var. 17 yasindayim ve seneye universiteye basliyorum. Yurtdisinda okuyorum, bu sene secim yapmak zorundayim. Benim secmekte kararsiz kaldigim 2 bolum var birisi sosyoloji digeri ise uluslararasi ticaret yonetimi. Ikisi icinde yeterli puanim var. Okulda sosyoloji dersim de ticaret dersim de cok iyi, ikisini de cok seviyorum ama universite icin hangisini secmem konusunda kararsizim. Aslinda ikisini de secebilirim ama ben cok zor olacagini dusunuyorum ve bildigim kadariyla sosyoloji okursam pek calisma alanim olmicak. Yaniliyo da olabilirim ama herkes boyle diyor. Uluslararasi ticaret yonetiminin calisma alani daha genis ilerde is bulma olanagim daha fazla. Ama bi yandan da sosyoloji ogretmenim universitede sosyoloji okumami tavsiye ediyo. Bilmiyorum kafam gercekten cok karisik sizce hangisini seciyim? Bu arada ikisinin de egitim suresi 4 sene. Hep uluslararsi ticaret okuyacagim diyodum ama su siralar aklim karisti. Lutfen yardimci olursaniz cok sevinirim cok kararsizim. :26: