Hangi derdime üzüleyim :(

yorgunn____annee

Dünya, ahiretin tarlasıdır...
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2017
129
127
103
35
Merhaba kk 10 yıl önce çokk severek evlendiğim adamın ilk çocuğum bebekken madde kullandığını öğrendim gelinlikle girdin kefenle çıkarsın mantığından ötürü sabretmek zorunda kaldım d.kontrol yöntemlerini kulşandığım halde (sanırım soya çekim annemde öyle) Allah bağışlasın 4 yavrum oldu 5 yılı aşkın oldukça zorlu bir süreçten sonra toparlanan eşim kv min orantısız hak paylaşımı nedeniyle eşim yine bu batağa düştüki eve çoluğa çocuğa bakmıyo ev taksidi bile umrunda değil ki eşime göre borçları kafasına taktığı için böyle dükkanıda batırdı 60 bin kdr boşanmak istiyorum evden gitmiyo ben ev hanımıyım bi gelirim yokki ben gideyim ev borcu faturalar çocuklar eğitimleri ki büyük kızım mesane problemi olan bir çocuk sürekli doktordayız bu dertlerim varken bide markette pazarda gördüğüm mutlu çiftler beni hepten depresif bir hale sokuyo acıkmasam yemek yapasım bile yok akşama kdr oturduğum yerden kalkmak istemiyorum birben mi böyleyim ne zmn rahata ericem ztn yıllardr çektirdi şuan 4 çocuğa bakmakla zorlanırken tekrar geriye dönüş beni mahfetti
dertleşmek istedim sizlerle okuyanlara teşekkürler

Merhaba kk 10 yıl önce çokk severek evlendiğim adamın ilk çocuğum bebekken madde kullandığını öğrendim gelinlikle girdin kefenle çıkarsın mantığından ötürü sabretmek zorunda kaldım d.kontrol yöntemlerini kulşandığım halde (sanırım soya çekim annemde öyle) Allah bağışlasın 4 yavrum oldu 5 yılı aşkın oldukça zorlu bir süreçten sonra toparlanan eşim kv min orantısız hak paylaşımı nedeniyle eşim yine bu batağa düştüki eve çoluğa çocuğa bakmıyo ev taksidi bile umrunda değil ki eşime göre borçları kafasına taktığı için böyle dükkanıda batırdı 60 bin kdr boşanmak istiyorum evden gitmiyo ben ev hanımıyım bi gelirim yokki ben gideyim ev borcu faturalar çocuklar eğitimleri ki büyük kızım mesane problemi olan bir çocuk sürekli doktordayız bu dertlerim varken bide markette pazarda gördüğüm mutlu çiftler beni hepten depresif bir hale sokuyo acıkmasam yemek yapasım bile yok akşama kdr oturduğum yerden kalkmak istemiyorum birben mi böyleyim ne zmn rahata ericem ztn yıllardr çektirdi şuan 4 çocuğa bakmakla zorlanırken tekrar geriye dönüş beni mahfetti
dertleşmek istedim sizlerle okuyanlara teşekkürler
Allah kolaylık versin canım inşallah tez zaman da eşin düzelir feraha erersin

Şu soya ben çekmedim hiç heralde..
Korunarak 3 çocuk oluyor mu cidden?
Hadi biri kaza eseri olsun 3 diyoruz.
Yanlış anlamayın bunu gerçekten öğrenme amaçlı soruyorum.
Hiç aklım almıyor çünkü..
İhmalsiz korundum evet 3 çocuk böyle oldu diyebilir misiniz?

Madde bağımlısı ya da alkolik eşler genelde iflah olmuyorlar. Bunun öyle çok örneği var ki.

Fark ettiğiniz an boşanmalıydınız. Doğum kontrolüyle düzenli kullanımda hamile kalmak çok zor. Genetik filan olduğunu düşünmüyorum. Hadi ikincisi oldu diyelim, ancak sonrasında ciddi önlem alabilirdiniz. Ayrıca madde bağımlısı eşle hem evlilik hem cinsel hayata devam etmişsiniz, mecburen ya da çaresizlikten. Ama sokaktaki insanları görüp üzülüyorsunuz ancak kim bilir onlar neleri feda edip hangi zorlukları çekip kavuştular...

Keşke baştan elinizi taşın altına koyup yolunuzu ayırsaydınız..

Herkes kaderini kendi çiziyor..

yanlis anlamayin yargilamak icin sormuyorum ama korunma yonteminizi cok merak ettim.bu kadar sorunun icinde geri cekilme gibi sacma bir aciklama olmaz umarim
sprail takılırken yaram vardı bana sordular yaran var başka türlü korumam dersen takalım dediker bende takın dedim yaram olduğu için kayna yapmış ve haplada hamile kaldım içmeyi unuttuğum gün mü oldu yoksa

yorgunn____annee yorgunn____annee
Korunma yönteminizi ben de gerçekten çok merak ettim. Gayet sağlıklı olduğu halde çocuk yapamayan o kadar çok çift var ki..

Eşiniz tedavi görmeyi denedi mi? 4 çocuk ve bir eşi olduğu halde.. Biraz sizleri düşünüyor ise tedaviye evet der. Ama kabul etmiyorsa işte durum çok vahim.

Back
X