- 3 Haziran 2017
- 129
- 127
- 103
- 35
- Konu Sahibi yorgunn____annee
Merhaba kk 10 yıl önce çokk severek evlendiğim adamın ilk çocuğum bebekken madde kullandığını öğrendim gelinlikle girdin kefenle çıkarsın mantığından ötürü sabretmek zorunda kaldım d.kontrol yöntemlerini kulşandığım halde (sanırım soya çekim annemde öyle) Allah bağışlasın 4 yavrum oldu 5 yılı aşkın oldukça zorlu bir süreçten sonra toparlanan eşim kv min orantısız hak paylaşımı nedeniyle eşim yine bu batağa düştüki eve çoluğa çocuğa bakmıyo ev taksidi bile umrunda değil ki eşime göre borçları kafasına taktığı için böyle dükkanıda batırdı 60 bin kdr boşanmak istiyorum evden gitmiyo ben ev hanımıyım bi gelirim yokki ben gideyim ev borcu faturalar çocuklar eğitimleri ki büyük kızım mesane problemi olan bir çocuk sürekli doktordayız bu dertlerim varken bide markette pazarda gördüğüm mutlu çiftler beni hepten depresif bir hale sokuyo acıkmasam yemek yapasım bile yok akşama kdr oturduğum yerden kalkmak istemiyorum birben mi böyleyim ne zmn rahata ericem ztn yıllardr çektirdi şuan 4 çocuğa bakmakla zorlanırken tekrar geriye dönüş beni mahfetti
dertleşmek istedim sizlerle okuyanlara teşekkürler
dertleşmek istedim sizlerle okuyanlara teşekkürler