- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
kızlar başımda bir üvey anne sorunu var konularımı okuyanlar hatırlayacaktır takı olayları vs
benim çok canımı sıkıyor babam ona yüklü müktarda para verdi eksiklerimi tamamlamak için herşeyden kısıtlıyor beni ona gerek yok buna gerek yok... hayır ben zaten küçük ev aletlerimi almıştım banyomu tamamlamıştım bunlarada ıvır zıvır işler kaldı mesela bir pasta servisi gördüm bunu alalım dedim hayır gerek yok ne yapacakmışım diyemiyorumda ben kendi paramla alacağım neden diyimki babam ona bütçe vermiş ben zaten herşeyin ucuzuna kaçıyorum birde almıyor istediklerimi ... inanın şu düğünü bir atlatsam şunlardan bir uzaklaşsam okadar rahat edeceğimki?
birşey istemeye çekinir oldum hep bir kulp buluyor bir mana veriyor iğneleyici iğneliyici
geçen çok ağır bir laf söyledi ağırıma gitti '' sende ne alsam ne götürsem kar diyorsun dedi'' bu nedemektir ki insanın kendi annesi olsa böyle olmaz işte hep fazladan yapmaya çalışır anneme çok ihtyaç duyuyorum eksikliğini hep hıssederdim ama böyle günlerde yoklugu daha acıymış...
bakın en basit ben apartmanda oturacağım balkona çamaşır asmaktan hoşlanmam ip germek falan çamaşır askılığı alalım diyorum gerek yok diyor işim iş bununla benim,
yarın yine alışverişe çıkıcaz burnumdan gelecek
nasıl bir tavır takınmalıyım bilmiyorum
çok bunaldım artık
yeter ! diye feryat edesim var...
bu durumu babanıza anlattınız mı
babamla bir paylaşımım yok çok kopuk aramız onu karşıma alıp konuşmam konuşulacak biri değil çünkü hemen bağırır asar keser
düğününüze çok az kalmış yarınki alışverişte çok sakin olun bırakın konuşsun eğer istediklerinizi almıyorsa eğer çok önemli bir eksik değilse bırakın kalsın evlenince eşinizle birlikte alırsınız bu kadar kısa zaman kalmışken canınızı sıkmayın bence düğünü düşünün belki biraz iyi gelebilir
teşekkürler fikirlerin için canım çoğu sorunu gözardı etmeye çalışıyorum çünkü hasta olacağım korkuyorum sinir stres iyi şeyler değil
dediğini yapmaya çalışacağım
2 ay kalmis çok şükür .
İstediğini aldir .
Hayir aliyoruz de .
Birşey derse cevabini ver çok pişman olursun sonra.
yani insan karşı tarafa mahçup olmamak için herşeyi eksiksiz olsun istiyor bende terazi burcuyum cok detay ve mükemmeliyetçiyim herşeyim olsun istiyorum ama bakalım olduğu kadar napalımmal mülk eşya senden daha değerli değil çok az bi süre sonra kendi evinin hanımı olucaksın boşver hiç takma kafana iyi düşün iyi olsun
yani insan karşı tarafa mahçup olmamak için herşeyi eksiksiz olsun istiyor bende terazi burcuyum cok detay ve mükemmeliyetçiyim herşeyim olsun istiyorum ama bakalım olduğu kadar napalım
tabiki herkes herşeyi eksiksiz olsun ister ama mesela 1 tane yemek takımın varsa boşver 2.si olmasın onu sen kendin alırsın benim anlatmak istediğim bu. bu kadar az süre kalmışken kendini yıpratmaya değmez canım en güzel zamanların keyfini çıkart
zaten en gereklilerini alıyorum canım inan lüks peşinde değilim haklısın üzülünce kendimize yapıyoruz kimseye birşey olmuyor
dikkate alacağım seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?