Hangi dizinini askları tutkusu ve umutlusuzlugu size benziyor.

evinam

seviyorum seni
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
363
0
96
39
Diğer
Slm arkadaslar gunumuzde baya dızı var. hangı dızını askı sızı aska benzıyor ve hangı dızılerini senoryosu sızın hayatınıza benziyor.....:roflol::roflol:hihoyyyt

bizi herkes eşimle fiziki olarak dudaktan kalbedeki lamia ve kenana benzetiyor....:utangac:
tutkumuz ve aşkımızda benziyor sevgimiz....:asigim:
ama onlarınki gibi bi hayatımız yok allah şükür.........:Saruboceq:

galıba yaşadıgım olaylara gore yazılan bır senaryo olmadı malesef..
ama muhtemelen bır senaryo yazılsa reytıng rekorları kırılır..
türkan sultanın dönüş diye bir filmi vardı ona benzıyor benım aşk hıkayem..tabıkı bir kısmı

benımkı yaprak dökümündeki...leylaya benzer....
bır türlü hersey yolunda gıtmez.........
mutlaka bır aksılık olur...

benımkı yaprak dökümündeki...leylaya benzer....
bır türlü hersey yolunda gıtmez.........
mutlaka bır aksılık olur...

aynen..
yalnız olmadığımı bilmek ne güzel..
bende kendimi leylaya benzetirim onun gibi depresyon ataklarım olmasada
şanssızlık yönünden leylaya benziyorum sanırım

ben de dizileri pek izlemem ama aşağı yukarı bilirim hangi dizi de kim var,rolü ne falan.ama şöyle bir düşünüyorum da,hımmmm bizim evin hallerinde misketle,rüzgar gibi aşkımız bizim.ama onların gibi sonradan ve ya tek taraflı değil.kaderimiz de ona benzemesin allah korusun.ya ni sadece aşkımız benziyor :))

aynen..
yalnız olmadığımı bilmek ne güzel..
bende kendimi leylaya benzetirim onun gibi depresyon ataklarım olmasada
şanssızlık yönünden leylaya benziyorum sanırım

evet galıba bızım gıbı leylalar cok....yerimseniben:asigim:senağlamasenağlama

binbir gecedeki bennu'nun evliliği gibi benim evliliğim mutlu olmak için çırpınan hatta deliren bir kadın,karısı o haldeyken karısını aldatan umursamayan bir adam

Bende Bennu da kendimi göruyorum.Aşırı kıskanç olmam aramızda hep sorun oluyor.Sonum onun gibi olur diye korkuyorum izlerken :delphin:

avrupa yakasıı aşkları bende bir numara ne güzel yaa volkanla-şahika aşkııııı acı yok dert yokkkk

önce bennunun aşkıydı benimki şimdi ise demir asi aşkı gibi:9

bizim hayatımız dizi olsa yayından kaldırılırdı
klasik rutin görücü usulü yapılan evlilik......birbirini seven karı koca.... mutluluklarrını tamamlayan çocuk...adam işe gider kadın pc başında akşama kadar lak lak....çocuk okuldan gelir...ödev ütü çamaşır bulaşık yemek :bbo: ıyyy sıkıldım

hayatımızda aksiyon yokki neyimizi izlesinler ben bilmiyorum böyle bir dizi varmıki:uhm:

benim kociş biraz baba ocağındaki halil efeye benzer doğrucu davut bende onun karısı adını unuttum sırnaşık şey

tanıdık hayatta magazinde bizim aşkımız gibi aşklar var ama dizelere henüz konu olamadı olduğu taktirde eklicem söz-tatlicadiarzu-

benım hayatım zaten dizi... çekılde ya iyi bir film yada iyi bir dizi..
mucizelerden bugune geldik çok sukur :asigim:

bende kendimi leylaya benzetiorum yaşadığım bazı olaylar nedeniyle..ama aşkımı bi diziyle isimlendirecek olursam yaprak dökümündeki fikret olur galiba ben çok seviorum bu diziyi ya

Back
X