Hangi dizinini askları tutkusu ve umutlusuzlugu size benziyor.

asmalı konağı bi zamanlar izlerken..sen kalk Taa Nevşehirlere git aşkın için oralarda yaşa..peh...diye dalga geçen ben..İstanbulumu bırakıp Kapadokyalara aşkım için geldim..hem de arkamda kariyerimi,ailemi ve çok sevdiğim İstanbulu bırakarak...
Yani büyük konuşmamak lazım..bunu bi kez daha anladım..sositososito

Hikayemiz benzemese de yasadigimiz aski Asmali Konak dizisindeki Bahar ve Seymen´inkine benzetiyorum..
Onca hir gür kavga, ama sanki tüm bunlara inat bitmek bilmeyen ve daha da büyüyen tutku,ask :asigim:

hicbirinin alakası yok, hicbizaman da olmaz
cunku hepsi de abarti zaten
3-5 kisi hayatlarini hep birbirleriyle gecirir, aralarinda cok kotu seyler olsa da surekli gorusurler, sanki hayatta baska kimse yokmus gibi donup dolasip birbirleriyle olurlar
herkes birbirini aldatir vs vs
turk dizileri cok sacma ve abarti bence
yabanci diziler daha guzel

asmalı konağı bi zamanlar izlerken..sen kalk Taa Nevşehirlere git aşkın için oralarda yaşa..peh...diye dalga geçen ben..İstanbulumu bırakıp Kapadokyalara aşkım için geldim..hem de arkamda kariyerimi,ailemi ve çok sevdiğim İstanbulu bırakarak...
Yani büyük konuşmamak lazım..bunu bi kez daha anladım..sositososito

hmmmm seninki benzemis
peki konakta mı yasiyorsun, kocan da oralarda aga mi yoksa :)
valla iyi cesaret, nette mi tanistiniz,
benim kuzenim de evlenince oraya gitti ankaradan ve cok sıkıldıgı icin cocuk yaptı

Sonbahar dizisinde başrol oyuncular ama adam evli değil onu belirtiyim..diğerleri aynı..sabiha ve ismini unuttum bak adamın.erkan petekkaya işte..

Back
X