Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem normal doğum yaptı. ve doktorlarında tavsiyesi normal doğumdan yana. gece doğurdu sabah hastaneden çıktık. hemen ayaklandı![]()
normal doğum izledim hayatımda ilk defa çok tuhaf oldum :))) inş hayırlısıyla evlenırsın canım
teşekkkür ederim canım inşallahbende seyrettim yıllar önce seyretmez olaydım
insan çok kötü oluyor inan tuvalete gitmeye korkar olmuştum
![]()
sorma insanın psikolojısını allak bullak ediyor![]()
eger normal dogum yapabiliyorsaniz normal yapin. zaten secme hakki olmamali bence. normal yapabildigi halde sezeryan yapin diyen cok kadin var. cok yanlis. herseyin en dogrusu normal olanikorkulacak biseyde yok ayrica
![]()
bir kaç yıl önce merak edip izlemiştim şu an etkisi yok üzerimde Allahtan ama bir daha seyretmem çünkü seyredip de normal doğuma gidebilcek kişiye gerçekten helal olsun diyorum
normalle sezaryan arasında ise etrafımdan gördüklerim kadarıyla normal doğumda toparlanmak daha kolay sezaryan daha zor kesnlikle...epidural hakkında ise yengem doğum yapalı 1 seneyi geçti ama belinde iğneden dolayı hala ağrı olduğunu söyledi :44:
normal doğum izledim hayatımda ilk defa çok tuhaf oldum :))) inş hayırlısıyla evlenırsın canım
bizde geçen gün yengemle seyrettik yengemin çığlıklarından olaya odaklanamadım ama o çok tırstı![]()
normal doğum yapan birisi olarak kesinlikle normal doğum aynı odada kaldığım bayan sezeryandı. bebegimi hemen emzirebilmek için herşeye değer doğumdan çıktıktan bir kaç saat sonra ayaga kallabildim
Spinal anestezi ile harika bir doğum yaşadım. Normal doğum gibi bebeğimi anında gördüm, anında emzirdim. O akşam ayağa kalktım. Genel anestezi olmadığı için ayılma sıkıntım olmadı. Eve geldiğimde rahatça evde dolanbiliyordum. Herşey mükemmeldi.
Ama buna rağmen ben gene de normal doğum derim.
Bebeğin sağlığı için, annenin sağlığı için, doğanın mucizesini yaşamak için.
Neden sezaryen olduğuma gelince 40. haftanın sonunda 4500 gr bir bebekle zerre kadar açılma olmadan zerre kadar sancı gelmeden hala normal doğumu bekliyorduk. Doktorum da beni destekliyordu. Fakat bebeğimin de gelişimi devam ediyordu. Yani 42. haftada filan ancak doğum başlayacaktı ama bebek de 5 kiloya ulaşacaktı gelişim seyrine göre. Yeri çok daralmıştı, sonlandırmak zorunda kaldık. Tıbben zorunluydu, doktoruma güveniyorum, içim rahat. Ama gene de içimde uktedir.
Son bir not, normal doğum videolarından korkanlar bir de sezaryen videosu izlesin. Hangisi akıl karı ondan sonra karar versin.
sezaryen videosunu izledim. içim bir tuhaf oldu yaSpinal anestezi ile harika bir doğum yaşadım. Normal doğum gibi bebeğimi anında gördüm, anında emzirdim. O akşam ayağa kalktım. Genel anestezi olmadığı için ayılma sıkıntım olmadı. Eve geldiğimde rahatça evde dolanbiliyordum. Herşey mükemmeldi.
Ama buna rağmen ben gene de normal doğum derim.
Bebeğin sağlığı için, annenin sağlığı için, doğanın mucizesini yaşamak için.
Neden sezaryen olduğuma gelince 40. haftanın sonunda 4500 gr bir bebekle zerre kadar açılma olmadan zerre kadar sancı gelmeden hala normal doğumu bekliyorduk. Doktorum da beni destekliyordu. Fakat bebeğimin de gelişimi devam ediyordu. Yani 42. haftada filan ancak doğum başlayacaktı ama bebek de 5 kiloya ulaşacaktı gelişim seyrine göre. Yeri çok daralmıştı, sonlandırmak zorunda kaldık. Tıbben zorunluydu, doktoruma güveniyorum, içim rahat. Ama gene de içimde uktedir.
Son bir not, normal doğum videolarından korkanlar bir de sezaryen videosu izlesin. Hangisi akıl karı ondan sonra karar versin.