şeklinden şikayetçi değilsen sadece deviasyon ol şekliyle oynatma benceBurun amaliyatı burun en geç iyileşen en hassas bölgedir çok araştırman gerekiyor daha sonradan burun düşüklükleri orantısızlıklarda oluyor en güzeli bu doktorların hastalarını teyit etmek
Seni yanlış yönlendirmek istemiyorum ama burun operasyonlarınıda biliyorum hastalarıda ama maddi durumum yok diyorsan herşey pata değil ve hastaların ekonomi durumuna görede yardımcı oluyo doktorlar bence iyi düşün. Ve görüşmeye git birrbir görüş eğer güvdn geldiyse doktoruna maddi durumundan bahset inan bana yardımcı olurlar bazı doktorlar çok katı paraya bakar ama bazılarıda merhametlidirŞikayetciyim şeklindende serdar ceylanin hastalari vardi okudum burda memnundular fakat 2 3 yıl onceki konulardi
bdn dsvlet hastanesinddn korkuyorum doktorlar mı yapıyor asistanlar mı o yüzden iyice tart düşün
doktorlarla görüş en iyi doktor diye birşey yokki. senin burnundaki sorunlarını gördüğünü çözebileceğini hissettiğin biri vardır elbet her doktor her burunda başarılı olamıyor.[/QUOTE
asistan doktorlar kastımO söylentileri ben de duydum ama çok mantıksız geldi ..Ben de ünv hastahanesinde ameliyat oldum. Deviasyonlu kalın derili bir burnu asistan yapabiliyorsa o estetiğin Mozart'ı olmuşur, hiç durmasın kendine özel yer açsın..
Sistan doktorlarda yapa yapa eğitim alıyolar öğreniyorlar bi devlet hastanedinde doktor zöaliyatın biyere kadar yaptı kalanı asistana bıraktıeğitim hastanesiyse asistanlar olabilir. tüm ameliyatı asistan yapmaz doktor yapabileceği adımları ona yaptırır gözetmen olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?