Hangi doktor daha iyi

heyrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
5
0
1
30
Öncelikle herkese iyi günler dilerim burnumda deviasyon var ve estetik yaptirmak isitiyorum fakat ögrenci oldugum için özele yüksek meblağlar ödeyemem bayadır doktor ariyorum ve bulduklarim şunlar

1.SERDAR CEYLAN(İST ARASTİRMA)(Samatya)
2.MEHMET ÖNDER DOGAN(OKMEYDANI ARASTIRMA)
3.KAMİL HAKAN KAYA(SADİ KONUK ARASTIRMA)
4.BELİT MERVE ŞENER

Sizin de önerdiginiz dr varsa istanbulda devlette önerilerinizi bekliyorum

Burun amaliyatı burun en geç iyileşen en hassas bölgedir çok araştırman gerekiyor daha sonradan burun düşüklükleri orantısızlıklarda oluyor en güzeli bu doktorların hastalarını teyit etmek

Burnunun
Burun amaliyatı burun en geç iyileşen en hassas bölgedir çok araştırman gerekiyor daha sonradan burun düşüklükleri orantısızlıklarda oluyor en güzeli bu doktorların hastalarını teyit etmek
şeklinden şikayetçi değilsen sadece deviasyon ol şekliyle oynatma bence

Şikayetciyim şeklindende serdar ceylanin hastalari vardi okudum burda memnundular fakat 2 3 yıl onceki konulardi

Şikayetciyim şeklindende serdar ceylanin hastalari vardi okudum burda memnundular fakat 2 3 yıl onceki konulardi
Seni yanlış yönlendirmek istemiyorum ama burun operasyonlarınıda biliyorum hastalarıda ama maddi durumum yok diyorsan herşey pata değil ve hastaların ekonomi durumuna görede yardımcı oluyo doktorlar bence iyi düşün. Ve görüşmeye git birrbir görüş eğer güvdn geldiyse doktoruna maddi durumundan bahset inan bana yardımcı olurlar bazı doktorlar çok katı paraya bakar ama bazılarıda merhametlidir

Bide not aklında olsun burnun büyük ve etliyse çok minik bi burun olmaz ama yüzüne göre daha iyi olur tabiki hdkiminim başarısına kalmış bdn dsvlet hastanesinddn korkuyorum doktorlar mı yapıyor asistanlar mı o yüzden iyice tart düşün birde kapalı teknikle yaptır oğerasyonunu doğal olur

doktorlarla görüş en iyi doktor diye birşey yokki. senin burnundaki sorunlarını gördüğünü çözebileceğini hissettiğin biri vardır elbet her doktor her burunda başarılı olamıyor.

bdn dsvlet hastanesinddn korkuyorum doktorlar mı yapıyor asistanlar mı o yüzden iyice tart düşün

O söylentileri ben de duydum ama çok mantıksız geldi ..Ben de ünv hastahanesinde ameliyat oldum. Deviasyonlu kalın derili bir burnu asistan yapabiliyorsa o estetiğin Mozart'ı olmuşur, hiç durmasın kendine özel yer açsın..

Evet
doktorlarla görüş en iyi doktor diye birşey yokki. senin burnundaki sorunlarını gördüğünü çözebileceğini hissettiğin biri vardır elbet her doktor her burunda başarılı olamıyor.[/QUOTE
asistan doktorlar kastım

eğitim hastanesiyse asistanlar olabilir. tüm ameliyatı asistan yapmaz doktor yapabileceği adımları ona yaptırır gözetmen olarak.

Gerçi
eğitim hastanesiyse asistanlar olabilir. tüm ameliyatı asistan yapmaz doktor yapabileceği adımları ona yaptırır gözetmen olarak.
Sistan doktorlarda yapa yapa eğitim alıyolar öğreniyorlar bi devlet hastanedinde doktor zöaliyatın biyere kadar yaptı kalanı asistana bıraktı

Malesef denek durumu oluyor ama elden gelen bisey yok serdar beye gidicem

Olsun sen serdar bey ile bi görüş yüz yüze ne kadar doğru bilgi verecek burun ne kadar düzdltilir sonucunu söyleyecektir

Rica ederim ama sonucu bizimlede paylŞ ki hekim hakkında bilgi sahibi olalım

Merhaba siz ameliyat oldunuz mu devlette mi oldunuz acaba öğrenci olduğum için özelde yapamıyorum kamil hakan kayaya randevu aldım biraz bilgilendirme yapabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…