Hangi doktor ? Ilhan mi Cakirmi?

su doktor soyle yapiyor bu doktor boyle yapiyordan cok, kim kisinin yuzune yakisani yapiyor u arastirsaniz daha yararli olur diye dusunuyorum. Benim doktorumun kalkik yaptigi burun da var kalkik olmayan da kimin yuzu neyi kaldiriyorsa, ne en cok yakisirsa onu yapiyor anlayacaginiz

abdulkadir burunlari kalki yapiyomu ?

haja benim bide gözlerim büyük.. kalkik burun yakisirmi.. ailen tipine benzemek istemiyom... istersen sana bi resimlerimi gönderim özelden..

aii cok güzel burun.. nekadar ödedin ??? siskinlik daha varmi... kac ay gecti amilyat olali?

sisliklerim daha var cunku derim cok kalin, en az 6 ay beklemek gerekiyor hatta 1 sene, ama sisliklerin 70% i gitti sanirim. yavas yavas iniyor. Suan ortalama 9 bin TL olmasi gerek Doktorum Abdulkadir Goksel'in. Daha net bir fiyat icin doktorla yuz yuze muayene sart tabii ki. Atabilirsin bana fotograflarini ozelden. Benim yuz ifademde bir degisiklik olmadi ameliyattan sonra, hatta guzellesti diyebilirim :)

baris cakirin söyledigine göre benimde derim cok ince.. amilyat icin iyi bir cevap demisti emailde yazisirken.. bana email adresse yollarsan sana resimlerimi gönderebilirim...

evet ince derili isen cok sanslisin, cunku ameliyat sonrasinda 1-2 ay icinde sisliklerin 90% i iner, benim daha cooook beklemem lazim, cunku derim masallah baya kalin, ama suan bile sonuclarimdan memnunum. Resimlerini bekliyorum

Back
X