Hangi doktor??liposaction mu lazer lipo mu karın germe mi

dloylom

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
165
24
298
Arkadaşlar Ankara'da yağ aldırma ve göğüs büyütme konusundaki tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum. Liposaction mı lazer lipo mu karın gerdirme mi vs. Bir de kalçaya yağ enjeksiyonu. Doktor arıyorum karar veremiyorum bir türlü...

Ben bodrumda oturuyorum annem için doktor araştırdık ve doç.dr ibrahim aşkar'ı bulduk... Lazer liposuction yaptırdık sonuçları muhteşem 1 sene oldu gercekten cok memnun ilk önce herkezin korktugu gibi biraz korkuları vardı... Ama doktorumuz olucagı seyı acık acık anlattı... Bizi havaalanında karsıladılar hastanede 1. Gece hastanede yatıs ve tekrar havaalanına bırakılıs hersey dahıldı.. Hem doktorumuzdan hem hizmetten memnunuz sizede öneriyorum bayanlar :)) :34:

Arkadaşlar Ankara'da yağ aldırma ve göğüs büyütme konusundaki tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum. Liposaction mı lazer lipo mu karın gerdirme mi vs. Bir de kalçaya yağ enjeksiyonu. Doktor arıyorum karar veremiyorum bir türlü...

merhaba,
ben meme protezi ameliyatı oldum 3 ay oldu doktorum çok tanındık bir doktor eminellerde olmak insanı rahatlatıyor ibrahim aşkar bey ve ekibi çok güven verici. istediğiniz ameliyatları da yapıyor çünkü teyzem karnını gerdirmek için görüştü korkusu da bitti ve mutlu bu ay sonu olacak .

Ben bodrumda oturuyorum annem için doktor araştırdık ve doç.dr ibrahim aşkar'ı bulduk... Lazer liposuction yaptırdık sonuçları muhteşem 1 sene oldu gercekten cok memnun ilk önce herkezin korktugu gibi biraz korkuları vardı... Ama doktorumuz olucagı seyı acık acık anlattı... Bizi havaalanında karsıladılar hastanede 1. Gece hastanede yatıs ve tekrar havaalanına bırakılıs hersey dahıldı.. Hem doktorumuzdan hem hizmetten memnunuz sizede öneriyorum bayanlar :)) :34:

merhaba kızlar bende merak ettiğim her şeyi aşkar beyden öğrendim.ve protezlerim hiç belli bile olmuyor oleeeeyyyyy:))):1:

Yaaa Ankara'dayım hala hangi doktor karar veremedim. Salı günü Nebil Bozdoğan'la görüşücem. Bakalım ne olacak yaz ortasına kalacak bu operasyon bu gidişle

4 ay oldu vazerlipo yaptırdım ve memelerime yağ enjekte yaptırdım Dr Gökhan Haytoğlu beye çok çok memnunum hiç tereddüt etmeden gokan beye gidin derim mükemmel bir doktor prp ve mezoterapi de yaptırdım bebek gibiyim özguven patlaması yaşıyorum resmen

Back
X