- 22 Kasım 2010
- 11.306
- 20.276
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
bu özeldeki doktorların hiçbirini tanımıyorum. ücret ve ulaşım konularını mantıklı bir biçimde değerlendirip ona göre ilk randevuyu birinden almak istiyorum ama tabii gittiğimde içimin ısınması önemli.Bazen herşey planlanan gibi gitmeyebiliyor.Misal ben şişlide oturuyorum.Türkiye hastanesine gittim iki çocukta da.Ama 2. doğumum Geçen sene Kurban Bayramının 1. günü annemlerdeyken (Kavacık) erkenden başladı.34. haftamda doğum oldu.Aslında planım bu değildi tabiki:)Evden rahat rahat gitmek trafiğe takılmamaktı:)
Velhasılı kelam sizin gönlünüzün ısındığı doktor olsun derim ben.
Bu arada hayırlı olsun.
orayı da takip ediyorum, medistate deki doktorlardan biri hakkında bayağı iyi yorumlar var ama maddiyat konusu biraz zorlayacak gibi...Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin şnşallah minnak. Gebelik fotumlarına bir göz gezdirin derim, daha taze bilgiye ulaşabilirsiniz.
Olayı sadece doktor olarak ta düşünmeyin.Hastanede yoğun bakım ünitesi var mı?Donanımsal olarak hastanede çok önemli.Bu arada ilk çocuğum doğduğunda 1 ay kadar hastanede yattı.2. çocuğum prematüre olduğundan 1 haftada o kaldı.bu özeldeki doktorların hiçbirini tanımıyorum. ücret ve ulaşım konularını mantıklı bir biçimde değerlendirip ona göre ilk randevuyu birinden almak istiyorum ama tabii gittiğimde içimin ısınması önemli.
Kesinlikle haklısın. Ben de evime yakın diye bi hastaneye gidiyordum ama 30. haftamda doğum başladı o hastanede yoğun bakım yokmuş almadılar doğuma kalakaldım ortada. Gece gece kaç hastane gezdik almadılar devlet hastanesinde yaptım doğumu. Tabii taa 8 yıl geçti şimdi çoğu hastanede vardır.Olayı sadece doktor olarak ta düşünmeyin.Hastanede yoğun bakım ünitesi var mı?Donanımsal olarak hastanede çok önemli.Bu arada ilk çocuğum doğduğunda 1 ay kadar hastanede yattı.2. çocuğum prematüre olduğundan 1 haftada o kaldı.
Yani doktor+hastane donanımı
Malesef çoğu hastanede yokKesinlikle haklısın. Ben de evime yakın diye bi hastaneye gidiyordum ama 30. haftamda doğum başladı o hastanede yoğun bakım yokmuş almadılar doğuma kalakaldım ortada. Gece gece kaç hastane gezdik almadılar devlet hastanesinde yaptım doğumu. Tabii taa 8 yıl geçti şimdi çoğu hastanede vardır.
Ben tum test aylik muayinelerimi evime yakin poliklinikdeki (o an orada bulunan) doktora yaptirmistim.
Hamilelikde ay ay yapicak rutin testler bellidir zaten.
Hangi ayda hangi ilac takviyesi hangi test vs.
Ama yinede pahaliya geliyor.
Muayin ucreti oduyosun.
Testlere ayrica oduyosun.
Ilaclar oyle.
Sonra baska bir ozel hastanede dogum yapmaya karar verip doktoruda hic arastirmadan sezeryanle dogum yaptim.
Devlet hastanesinde kontrollerini yaptirip ozelde dogum yapabilirsin.
9 ayinda o doktora muayine olursun dogumu ayarlarsiniz.
Beni takip eden doktor dogumumu yaptirmadi yani bisi de olmadi.
Cok da onemli degil bence.
Onemli olan gidisat normal olsun sorun olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?