Hangi doktor

Yalnızsın anlıyorum ama buna alışmalısın bence.
İnsan büyüdükçe daha da yalnızlaşıyor.
Çünkü insanların onu anlamadığını görünce yalnızlığı kendisi tercih ediyor zaten.
En güzeli başının çaresine bakmak,ayaklarının üzerinde sağlam durmak.
Başka çaresi yok bana inan.

Ama hayatim, hayatin kurali bu, herkes bir gun gidiyor. Yani universite arkadaslarin universietde kaliyor, onlar gezip tozup beraber eglendigin insanlar sadece. Her seyini anlatabilecegin candostlarin degiller ama bu onlarla muhabbet edip iyi vakit gecirmene engel degil. Beraber birkac yil geziyorsunuz, mezun olunca herkes kendi yoluna gidiyor. Universite arkadasliklari yuzeysel oluyor, sen de eglenmene bak . Universite flortu de keza, arkadaslarimdan hicbiri genclik askiyla evlenmedi. Universitede de samimi olacagin insanlar cikabilir, mesela ben 2 kiz arkadas kardayim bu durumda, hala gorusuyoruz :1: Senin yalniz hissetmemeni saglayacak dostluk/ask nadir bulunur, buldugunda anlarsin zaten.

Yani dostluk/ask da kismet bence, sen her seyi kafana takarak mutlu olamazsin. Bak, biraz beni dinleyip unv ortaminda sosyalles, kafanda bu zirvalari dusunecek vaktin olmayinca bak nasil mutlu olacaksin.

Ben de duygusalim cok, ben de cok yalniz hissettim o yuzden dedikelrimi bri denesen? bana cok faydalari dokundu.

Sosyalleştiğim zamanlarda oldu partilere gittim bi gün orda bi gün burda gezdim inanın çok denedim ama hiç kalıcı bişey bulamadım işte bu diyceğim bişey yaşamadım artık sosyallik falan istemiyorum ben artık insanlardan kaçıyorum çünkü insanlar yalnızca kendini düşünüyo elimde olsa bi adada tek yaşarım insanlar kötü..

Yalnızsın anlıyorum ama buna alışmalısın bence.
İnsan büyüdükçe daha da yalnızlaşıyor.
Çünkü insanların onu anlamadığını görünce yalnızlığı kendisi tercih ediyor zaten.
En güzeli başının çaresine bakmak,ayaklarının üzerinde sağlam durmak.
Başka çaresi yok bana inan.

En güzel yorum buydu çok haklısınız çook

Ailemden habersiz gidebilirmiyim sigortamı karşılıyo haberleri olurmu ?
DEvlet has.psikolog ve psikiyatri var onlara gidebilirsin,eğer ilaç verirse doktor size doktor kontrolünde kullanırsın ve doktor kontrolünde bırakırsın.

En güzel yorum buydu çok haklısınız çook

Rica ederim. Asıl ben teşekkür ederim.
Yerinde olsam doktor,ilaç araştırmasını bırakıp kendimi yetiştirmeye bakarım.
Üniversite öğrencisiymişsin. Bak zaman çok çabuk geçiyor.
Kurslara,seminerlere katıl,kendini geliştir.
İş hayatına atılırken inan ki bunlar çok önemli.
Arada kuaföre git,kaş aldır,ağda yaptır,fön çektir.
Çok bunaldığında abdest al,namaz kıl,dua et.
Sonra yine koşturmaya devam.

Sosyalleştiğim zamanlarda oldu partilere gittim bi gün orda bi gün burda gezdim inanın çok denedim ama hiç kalıcı bişey bulamadım işte bu diyceğim bişey yaşamadım artık sosyallik falan istemiyorum ben artık insanlardan kaçıyorum çünkü insanlar yalnızca kendini düşünüyo elimde olsa bi adada tek yaşarım insanlar kötü..

Oyle tabi sekerim, universitede cok cikarci insan tanidim, iyi insan bulmak zor.Bolca kazik yedim bir de.:1: Birisi bana hayat tecrubesi yedigin kaziklarin bileskesidr demisti, ben de cok gulmustum. Dogruymus.

Herkes dedigin gibi degil ama, bence sen yine de karamsar dusunme, kendini ijnsanlara kapatma. Tedbirli ol ama insanlardan kacma derim ben.

Her konumda önceki konularımı yazmak ne alaka o zaman öyle düşünmüşüm onun etkisi sürüyo diye bişey demiyorum ki şu an yaşadığım farklı ilişkim yok güzel değilim falan olayı değilim ben sadece yalnız hissediyorum kalabalığın içinde çok yalnızım asıl olay bu birebir konuşsak anlatırım herşeyi ama burdan bu kadar oluyo

önceki konuların da dikkatimi çekiyordu ondan yazdım.

insanların genel olarak çözülebilecek dertlerle kendilerini üzmelerini anlamsız buluyorum. insan bu durumunun değerini çaresiz bir derdi olunca anlıyor.

sahip olduklarının değerini bilmiyorsun. hayatta ne büyük dertler var bunları düşün şükret demek istiyorum.

benim de bazen hayat üstüme üstüme geliyor. kendimi çok şanssız kısmetsiz hissediyorum.

biraz haber izliyorum okuyorum hatta burada olayları okuyorum.kendime kızıyorum. hayatıma şükrediyorum.

inan senden daha iyi durumda değilimdir. buna kesinlikle inanabilirsin.

yaşın o kadar genç ki geleceğini o kadar güzel istediğin gibi şekillendirebilirsin ki.

ama bunu hayata küserek yapamazsın. senin hissettiğin yalnızlık birçok insan için geçerli.

sadece sen bu durumda değilsin ama kendine yetmeyi öğrenmelisin arkadaşların da dediği gibi.

Antidepresan alman gerektiğini nerden çıkardın ki ? Bu kararı kendi kendine veremezsin.
Önce bir psikoloğa git,belki sadece terapiyle daha iyi hissedersin.

Sorununu tam olarak bilemiyorum.Hatırladığım konuların,gençkızken hissedilebilecek inişli çıkışlı duygulardı sanırım.
Herkes zaman zaman karamsar dönemlerden geçer.Kendi kendine üstesinden gelemeyeceğini düşünüyorsan yardım alabilirsin.

Son düzenleme:
Back
X