Hangi doktora gitmeliyim

hufeza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
114
426
103
Yalova
merhaba hanimlar 3 yillik evliyim daha esimle birlikte olamadik bunun icin hangi doktora gitmeliyim yardimci olurmusunuz

Önce kadın doğuma gidin bir problem varmı bakılsın. Benim arkadaşımda öyleydi Ankara da özel biryere gitmişti tedavi oldu. Şimdi 2 yaşında oğlu var.

H hufeza
Neden bu kadar beklediniz ki ?
Jinekolog'a da mı gidip sormadınız ? 3 yıl az bir zaman değil..

merhaba hanimlar 3 yillik evliyim daha esimle birlikte olamadik bunun icin hangi doktora gitmeliyim yardimci olurmusunuz

İlk önce jinekologa gidin. Muayene eder ve anatomik olarak bir sıkıntı olup olmadığını inceler. Zaten ona göre de alanında uzman bir doktora sizi yönlendirir.

Benm gibi bir durmuda olan varmi nasil atlattiniz birde doktora gidersem muayenemi edicek yoksa hormn testi falanmi

İlk önce jinekologa gidin. Muayene eder ve anatomik olarak bir sıkıntı olup olmadığını inceler. Zaten ona göre de alanında uzman bir doktora sizi yönlendirir.
Peki altan muayenemi edicek boyle bir durumla karsilasmak istemiyorum

Bu durumdan korkuyordum nasil yapicam ki istemesem sonucta bende cinsel isteksizlik var o durumlar midemi bulamdriyor ve daha once hic birlikte olmadim bunun icin alttan bakmasna gerek yok gibi

Kadın doğumdan ziyade psikiyatri bölümü baksa daha iyi olur gibi buna 6 aydan uzun süreli cinsel istek bozukluğu var. 3 yıl bir de. Eşinizle birlikte gitmelisiniz. Evliliğin farklarından biri cinsellik zaten, cinsellik olmadıkça ev arkadaşından ibaretsiniz. Boşanma sebebi bile olabilir bu.

Bu durumdan korkuyordum nasil yapicam ki istemesem sonucta bende cinsel isteksizlik var o durumlar midemi bulamdriyor ve daha once hic birlikte olmadim bunun icin alttan bakmasna gerek yok gibi
yani isteksizlik nedniyle olmuyorsa muayene etmeyebilir
ama öyle olcagını düşünmedim
istek olmasa da olmasına gayret ediyorsunuz ki burdan yardım istiyorsunuz

İyi de herkes çalışıyor ama cinselliği de yaşıyor. Bana çok tuhaf geldiniz. Vajinismus musunuz yoksa aseksüel falan mısınız? Cinsellikten tiksiniyorsanız neden evlendiniz ki?
3 yıl cinsellik yaşamayıp çalışıyordum demeniz de tuhaf. Çalışmak bahane değil ki. İlk bir hafta olmuyorsa direk doktora gitmeliydiniz.
Neyse siz doktora gidin konuşun o gerekeni yapar zaten. Nasıl muayene edeceğine kendisi karar verir.

Back
X