Hangi doktora gitmeliyim?

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
Herkese merhabalar, 1 haftadır boyun bölgemden başıma doğru müthiş bir ağrı var, başımda uyuşukluk hissi oluyor ve kulaklarımda yükseklere çıkmışım gibi basınç oluyor , ve boynumda tutulma var boyun düzleşmesi tarzı bir şeyden şüpheleniyorum ama hangi bölüme randevu alacağımı bilemedim. Bu rahatsızlığa hangi doktor bakar acaba ortopedi mi, fizik tedavi mi, nöroloji mi, beyin cerrahisi mi ?:26:

Bende boyun fıtığı var belirtiler benziyor seninkilerle. Nörolojiye gidebilirsin. Geçmiş olsun ..

Evet kulaklarımda hep basınç hissediyorum

bende vertigo rahatsızlığı da var da baş dönmesi ve dolgunluk oda yapıyordu hangisinden kaynaklanıyor diye ayırt edemedim, o yüzden sordum kulakta basınç oluyor mu diye. ama demek ki boynumdan da kaynaklanıyor olabilirmiş bakalım bir doktora gideyim de boyunda bir şey çıkacak mı

Herkese merhabalar, 1 haftadır boyun bölgemden başıma doğru müthiş bir ağrı var, başımda uyuşukluk hissi oluyor ve kulaklarımda yükseklere çıkmışım gibi basınç oluyor , ve boynumda tutulma var boyun düzleşmesi tarzı bir şeyden şüpheleniyorum ama hangi bölüme randevu alacağımı bilemedim. Bu rahatsızlığa hangi doktor bakar acaba ortopedi mi, fizik tedavi mi, nöroloji mi, beyin cerrahisi mi ?:26:

noroloji bolumu.gecmis olsun.

Back
X