Saç Şekillendiriciler Hangi düzleştirici?

simla_t95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
54
0
96
Malatya
Hangi düzleştiriciyi kullandınız yada kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Kızlar yakında ben de yeni bir düzleştirici alıcam şimdi ki pek bir işime yaramıyor. Bildiğiniz,yada kullanıp memnun kaldığınız önerebileceğiniz düzleştirici varsa yazın lütfen :)

Hangi düzleştiriciyi kullandınız yada kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Kızlar yakında ben de yeni bir düzleştirici alıcam şimdi ki pek bir işime yaramıyor. Bildiğiniz,yada kullanıp memnun kaldığınız önerebileceğiniz düzleştirici varsa yazın lütfen :)

canım babyliss kullanıyorum ben 2 yıl önce aldım ve çok memnunum. benim saçlarım ince telli ve dalgalı, dolayısıyla kolay tüleriyor ve fönü çok iyi tutmuyor. buna rağmen babyliss düzleştirme performansı gayet başarılı.. tavsiye ederim....

Remington ı kesinlikle tavsiye ederim.İkisini de kullandım.Resim görünüyor mu bilmiyorum ama şuan bir dünya para verip kullandığım makine budur.Ben canı dar bir insanım.Bir saç düzleştirmem 45dk yı geçiyor.Her tutamın üzerinden 5 defa geçmen lazım.Sinir oluyorum yaparken.Isı yüksekliğini derece olarak göstermiyor.Şarj göstergesi gibi çubuklar halinde ve saç tipine göre seçebiliyorsun.

Atıyorum; ince telli saçlar için bir çubuk yükseltiyosun.Zaten bu makine saçlara zarar vermemek için çok ısınmıyor.Böyle üretilmiş yani.Bir de yanında küçük çıkıntılardan iyon yayıyormuş saça :35: ilk başlarda bir çıtırtı geliyodu sonra o da kesildi.Bir numarasını göremedik yani.Valla parçalamak istiyorum bu makineyi.Ben pek araştırmadan, sırf braun olduğu için alarak aptallık ettim.

Eğer birkere de dümdüz olsun ipeksi olsun diyorsan braun un bu modelini alma.Remington al.

$BRAUN-ES3-SAC-DUZLESTIRICI__69818863_0.webp

$SG_961582.webp kesinlikle phılıps öneriyorum ben kullanıyorum elektriklenmiyor kabarmıyor ve kolay kolay bozulmuyor dalgalı saçlarım zamanla düzleşti bile ben çok memnunum

Back
X