hangi elektikli süt sağma pompası sizce????

sevilayismail

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
103
1
26
37
Gaziantep
slm arkadaslar bebğim 2.5 aylık işe başlamam lazım haziranda manuel pompam var memnun değilim elektrikli almayı düşünüyorum araştırdım genel olarak avent,medela,ameda markaları öneriliyor yorumlarda ama sizede bi sorayım dedim kullanan varmı acaba hangisini önerirsiniz fiyat olarak aventin teklisi 179 civarı çok para da vermek istemiyorum avent kullanan varmı aranızda? medelanın teklisi mini olanıyla avent aynı fiyata ama karar veremedimm :(

slm arkadaslar bebğim 2.5 aylık işe başlamam lazım haziranda manuel pompam var memnun değilim elektrikli almayı düşünüyorum araştırdım genel olarak avent,medela,ameda markaları öneriliyor yorumlarda ama sizede bi sorayım dedim kullanan varmı acaba hangisini önerirsiniz fiyat olarak aventin teklisi 179 civarı çok para da vermek istemiyorum avent kullanan varmı aranızda? medelanın teklisi mini olanıyla avent aynı fiyata ama karar veremedimm :(

Sevilay oğlumda medelanın teklisini ve amedanın ikilisini kullandım.Avent hakkında bilgim yok.Kullandıklarımdan memnundum,tavsiye ederim.

Benim bebeğim ilk hafta emmedi Avent aldık elektrikli 275 tl idi fiyatı, biraz pahalı oldu ama fiyat araştıracak durumda değildik. Ben memnun kaldım, chicconun biberonuna da uyuyor ona da takıp sağdım şimdi kullanmıyorum ama işe başlayınca lazım olacak iyi ki almışım.

Back
X