Hangi emziğe kolay alışır?

funda fun

Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
2
0
6
40
Merhaba. Oğlum 5 aylık. İlk aylarda emziği alıyordu ama son iki aydır çok nadir ve zorla alıyor. Uykuya emerek dalıyor. Çok uykusu yoksa ha uyudu ha uyuyacak derken o kadar çok emiyorki sonunda ağız dolusu kusuyor ve kalkıp üst değiştirmek gerekiyor uykusu açılıyor. Çok uykusu geldiğinde ise ağzında memeyle uyumak istiyor. Yanından ayrılamıyorum. 4,5 yaşında bir oğlum daha var. Çok zor durumdayım. Emzik alsa sanki herşey kolaylaşacak. İlk oğlumda kolay olmuştu yani... Hangi emziği denemeliyim yada ne yapmalıyım lütfen yardım edin

wee baby damaklı. En çok tavsiye ettiğim. Doyduğuna emin olduktan sonra, emerken hemen emziği ver ve iyice kucağında sarmala kokunu duysun. İnşaallah faydasını görürsün.

Aventi almıştı en başta sonra kabul etmemeye başlayınca nuk damaklı denedim, onu hiç almadı. Sonra aventi yine azda olsa tutuyor diye dediğin şekilde emzirme sonrası ağzına tıkıp sarmalıyorum ama kıyameti kopartıyor. Birde wer deneyim bakalım Chicconun anne memesine benzeyen emziği varmış, onu denedin mi? Seninki ne kadarlıktı emzik aldığında? Bu saatten sonra alışır mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…