- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
- Konu Sahibi TospaAnnesi
Merhaba yeni annisler
Doktorunuz folik asut olarak hangisini verdi?
Benimki folic iod

Benimki folic iod

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farkli farkliyms. Acaba ne farklari varBenim doktorum folio verdi çok memnunum içindekiler daha kapsamlı
Cnm keseni kacinci hafta gordun beta hcg nasildi?Benim doktorum folio verdi çok memnunum içindekiler daha kapsamlı
Folıc trıo kullanıyorum ıod un ıcınde ıyot varmış tavsıye etmedılerMerhaba yeni annisler
Benimki folic iod![]()
5 haftayı gelınce gördük dünde kalp atısını duydum hcg 1155 tı en sonCnm keseni kacinci hafta gordun beta hcg nasildi?
Bu hcg degerinlemi gordunuz masallah bnm daha gorulmedi dun cagrmsti dr. Gdemedm.5 haftayı gelınce gördük dünde kalp atısını duydum hcg 1155 tı en son
Acaba bana nden onu verdiki?Folıc trıo kullanıyorum ıod un ıcınde ıyot varmış tavsıye etmedıler
5+0 da keseyi gördük ama o gün değerime bakmadı doktor sadece 4+5 te tekrar test yaptırdık doktor istedi 1327 den değerim sadece 14 saatte 2442 ye yükselmişti sonra dediğim gibi 5+ 0 da keseyi gördükCnm keseni kacinci hafta gordun beta hcg nasildi?
İyot alınması gereken bir mineral neden tavsiye etmedilerAcaba bana nden onu verdiki?
Bana zaten iyotlu verdiler cnm arkadasa tavsiye etmemslerİyot alınması gereken bir mineral neden tavsiye etmediler
Ilk dusuk yaptigm da bende onu kullanmstm. Cok cesit var yaDoktor herhangi bir marka ismi soylemedi, eczaci b12 destekli folidoce verdi![]()
En son 1155 tı 2 gün sonrası gıttım ama ınsallah görürsun canımBu hcg degerinlemi gordunuz masallah bnm daha gorulmedi dun cagrmsti dr. Gdemedm.
Bayram tatlide girdi insallah guzl sonuclar alirm bnde ..
Folik trıoyu gunde 3 defa ıcıyorum tek doz degıl fıyatı folıc ıod kadar ama 1 ay gıdıyor sızınkı 3 aylık dozİyot alınması gereken bir mineral neden tavsiye etmediler
Evett ole yazio uzernde sizin nden 3defaFolik trıoyu gunde 3 defa ıcıyorum tek doz degıl fıyatı folıc ıod kadar ama 1 ay gıdıyor sızınkı 3 aylık doz
Aynı dozu tek seferde alacağına 3 kerede alıyorsun sadeceEvett ole yazio uzernde sizin nden 3defa