Hangi gebelik testini kullandınız hangisi daha iyi ?

Ben artımedden çok memnunum 1 senedir kullanıyorum 1 kere yanlış sonuç çıkartmadı tavsiye ederim 👍🏻 30₺ fiyatı en son pazartesi günü almıştım güncel fiyatı
Ben iki ay önce artimed almistim iki tane ama bende yalanci pozitif cikartti ikiside ve 2 ay öncede çoğu bayanda yalanci gösterdiğini öğrendim ertesi günde de adet olmuştum daha artimedi önermem kimseye bilginiz olsun sizinde zaten hamilesiniz Allah analı babalı büyütün inşallah

Ben iki ay önce artimed almistim iki tane ama bende yalanci pozitif cikartti ikiside ve 2 ay öncede çoğu bayanda yalanci gösterdiğini öğrendim ertesi günde de adet olmuştum daha artimedi önermem kimseye bilginiz olsun sizinde zaten hamilesiniz Allah analı babalı büyütün inşallah
Yaa 1 sene rahat kullandım iyi denk gelip üzülmemişim 🥺 Allah razı olsun darısı başınıza inşallah rabbim aratmasın 🤲🏻

Erken gebelik testi değil de uygun fiyatlı ve iyi olan testler hangileri

Ben artımedden çok memnunum 1 senedir kullanıyorum 1 kere yanlış sonuç çıkartmadı tavsiye ederim 👍🏻 30₺ fiyatı en son pazartesi günü almıştım güncel fiyatı
Ben de artımed üstüne test tanımam.
Regl e 4 gün kala silik çizgi gördüm.
Ve asla negatifken bile kuruma çizgisi vs göstermedi

Ben de artımed üstüne test tanımam.
Regl e 4 gün kala silik çizgi gördüm.
Ve asla negatifken bile kuruma çizgisi vs göstermedi
Kesinlikle bende kuruma çizgisiymiş, hataymış hiç karşılaşmadım benimde reglime 6 gün varken silik çizgi gördüm

Herkese merhaba kızlar.Şimdi şöyle ki ayın 19’unda ilişki yaşandı sadece o gün ama ara vererek bi kaç kez.uygulama takvimine göre yumurtanın çatlama günü diye ) Ondan bi süre sonra çok hafif bel ağrısı ve kasık batmaları yaşadım.Bat 02 eylül gösteriyo.Dün ve bugün kasıklarımda ara batmalar yaşandı sanki sökülecekmişim gibi.ve dün gece predictor early testini yaptım tertemiz bi görüntüyle karşılaştım üzüldüm tabiki.Var mıdır bi ihtimal sizce yada böyle bi durum yaşayan oldu mu?

Back
X