hangi gsm oporetoru? bi bakarmisiniz

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.570
11.485
498
Vodafone genc avantaj kullaniyorum ama hep faturamin ustunde gelir memnun degilm acikcasi.aveanin yok yok tarifesini inceledim.1000 konusma 1000 sms 2gb internet 44 tl diyor.yarin gecis yapmati dusunuyorum yapmadan size danismak istedim kullananlar yada onerisi olanlar yardimci olabilirmi?

Turkcell kadar pahalısı var mı zatenn :)

Ben turkcell kullanıyorum ama vodafone geçicem benim için önemli olan internet paketleri ve freezonada bildiğin turkcelin yarı fiyatına paket fiyatları :52:

Ben yıllardır Avealıyım,gayet memnunum.
Benim hattım faturalı olmadığı için BAL PAKET i kullanıyorum. 250 sms+250 dk konuşma+250mb internet 20 tl.
Bana yetiyor fazlasıyla :)

Benim avea 1000 dk + 1000 sms paketim var 30 divarı filan bişey. 6 aylıkta internet paketi 2 gb 9 tl ödüyorum. Aveada eğer paketi aşmazsan sıkıntı yaşanmıyor ben yaşamadım öle yüksek fatura filan.

Ben yıllardır Avealıyım,gayet memnunum.
Benim hattım faturalı olmadığı için BAL PAKET i kullanıyorum. 250 sms+250 dk konuşma+250mb internet 20 tl.
Bana yetiyor fazlasıyla :)

ben de aynı paketi kullanıyorum, gayet ideal bir paket. faturalı hat beni korkutuyor hep. faturasız olsun ne harcadığım belli olsun kafasındayım. fakat Avea'nın da benim için çok büyük bir sorunu var, evin yüzde 90'lık bir bölümünde çekmiyor,ki ev konum olarak gayet normal bir yerde ve yükseklikte.o çok büyük sıkıntı.

300 heryöne 3bin avea içi 3bin heryöne sms 22 tl + sınırsız internet 10 tl. 32 tl toplam fatura herşeyi içinde :34: biz 2 aydır kullanıyoruz nişanlımla memnunuz :10:

4 ay önce avea'ya geçtim, her yöne 1000dk, 1000 sms ve 2gb internet 45 lira geliyor.

ama benim de fikirlere ihtiyacım var, internet yetmiyor çünkü. ne yapsam bilemedim, 5gb'lık paketi de 149 liraymış :/ turkcell daha da pahalı zaten.

Elimde olsa hiçbir operatörü kullanmayacağım.

Kazıklanıyorum hissi hep benimle...

850 dk vodafone + 150 diğer ... 21 tl
+
kapsama garantisi

vodafonedan memnunum.:nazar:

bir kaç önce patronum yurtdışına çıkarken vodafone bayisinin yanlış bilgi vermesi sonucu yanlış bi paket aldık. seyahat sonrası gelen fatura 250 tl civarıydı. müşteri hizmetlerini arayıp itiraz ettiğimde bi iki günlük araştırma sonucu hatalarını kabul edip faturanın %75ini iade ettiler :1:

Turkcellden vazgeçmem vallahi
Genç tarifeliyim seçenekleri çok. Yaşı uymayanlar içinde avantajları çok
Babam 3 aylık 90 liraya dakika + sms + internet yapıyor
Ev halkı hep beraber harcamaya kalksak bile bitmiyor :)

Bu aralar da Nokia Lumia + paket kampanyasını düşünüyorum...

Back
X