Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler. Ben de avéne, solante ve mustela arasındayım. Benim cildim tam tersi yağlı. Ameliyattan önce t bölgesi vardı sadece. Şimdi parlıyor yağdancildim kuru ve hassas. avene kullanıyorum gayet memnunum.
ameliyattan sonra cilt hassaslaştığı ve sivilce oluşumuna da müsait duruma geldiği için en risksiz güneş kremi yağlı ciltler için Avene Cleanance Solaire 50+ ya da Bioderma Photoderm Max Aquafliud. İkisini de yağlı ve sivilceye meyilli cildimde kullandım. Çok memnun kaldım. Avene daha mat bitişli. Ama ikisi de ciltte hemen emiliyor yok gibi hissettiriyor. Makyaj altına da güzel oluyor. Tavsiye ederimTeşekkürler. Ben de avéne, solante ve mustela arasındayım. Benim cildim tam tersi yağlı. Ameliyattan önce t bölgesi vardı sadece. Şimdi parlıyor yağdan![]()
Çok teşekkür ederim sipariş vereyim, karar vermede resmen çok yardımcı oldunuzameliyattan sonra cilt hassaslaştığı ve sivilce oluşumuna da müsait duruma geldiği için en risksiz güneş kremi yağlı ciltler için Avene Cleanance Solaire 50+ ya da Bioderma Photoderm Max Aquafliud. İkisini de yağlı ve sivilceye meyilli cildimde kullandım. Çok memnun kaldım. Avene daha mat bitişli. Ama ikisi de ciltte hemen emiliyor yok gibi hissettiriyor. Makyaj altına da güzel oluyor. Tavsiye ederim![]()
Kısa süreli çıkacaksanız çok zararlı değil ama yine de kendinizi korumanızda fayda var. Kaldı ki evde dahi odanız güneş alıyorsa cildinizi korumalısınız. Ama şahsen markete gittiğimde ya da çöp attığımda güneş kremi sürmüyorum. Evimde çok güneş almıyor. Uzun süreli dışarda olacaksanız güneş kreminin etkili olabilmesi için iki parmak kuralına uygun sürmelisiniz. Daha az miktarda güneş kremi yeterli korumayı sağlamıyor.Arkadaşlar güneş ameliyattan sonra çok tehlikeli mi? Mesela örnek veriyorum 5 dk çöpü atıp geldim. Bu süre içinde de krem sürmeli miyim?
İki parmak kuralıni ilk defa duydumKısa süreli çıkacaksanız çok zararlı değil ama yine de kendinizi korumanızda fayda var. Kaldı ki evde dahi odanız güneş alıyorsa cildinizi korumalısınız. Ama şahsen markete gittiğimde ya da çöp attığımda güneş kremi sürmüyorum. Evimde çok güneş almıyor. Uzun süreli dışarda olacaksanız güneş kreminin etkili olabilmesi için iki parmak kuralına uygun sürmelisiniz. Daha az miktarda güneş kremi yeterli korumayı sağlamıyor.
İşaret parmağınızı ve orta parmağınızı güneş kreminin miktarı için kullanacaksınız. Güneş kremini bu iki parmağınıza boylu boyunca bol miktarda sürmeniz gerek. Bu miktar yüz+boyun için geçerli kullanılması gereken güneş kremi miktarıdır. Daha az güneş kremi kullanmak malesef koruma sağlamıyor. Yani yüzüme ne kadar güneş kremi sürmeliyim sorusunun cevabı iki parmak kadar. İnternetten de yazarsanız bulursunuz daha iyi anlarsınız :) kesinlikle çok dikkat edin, hayatta cilt için en önemli yatırım güneş kremi olmalı. Cilt lekeleri, yaşlanma, kırışıklık her derdin devası önce güneşten korunmak:)İki parmak kuralıni ilk defa duydumbiraz açıklar mısınız? Alçı ve sonrasındaki plaster çıkınca çok dikkat etmek istiyorum bu güneş koruyucu olayına
, İz kalabiliyormus ameliyatli ciltte
Kesinlikle haklısınız, bu tür yatırımları hak ediyoruz sonuçtaİşaret parmağınızı ve orta parmağınızı güneş kreminin miktarı için kullanacaksınız. Güneş kremini bu iki parmağınıza boylu boyunca bol miktarda sürmeniz gerek. Bu miktar yüz+boyun için geçerli kullanılması gereken güneş kremi miktarıdır. Daha az güneş kremi kullanmak malesef koruma sağlamıyor. Yani yüzüme ne kadar güneş kremi sürmeliyim sorusunun cevabı iki parmak kadar. İnternetten de yazarsanız bulursunuz daha iyi anlarsınız :) kesinlikle çok dikkat edin, hayatta cilt için en önemli yatırım güneş kremi olmalı. Cilt lekeleri, yaşlanma, kırışıklık her derdin devası önce güneşten korunmak:)
Teşekkürler tavsiyeler içinMissha ürünlerini çok seviyorum ama fiyatlar hey yavrum hey durumunda artık. Missha kalp ben iken, Missha boşluk ben olduk
Solante kahverengi olan benim yüzümde kireç gibi, kalıp gibi durdu, hiç anlaşamdık.
Bioderma gayet güzel, hem akışkanlığı hem beyaz beyaz kalmaması açısından.
Ducray melascreen 3-4 yıl boyunca kullandım, çok memnundum, sonra cildim çok alıştı ona, artık korumaz oldu, mecburen ayrıldık.
Kore marka ürünlere ben çok güveniyorum güneş kremi açısından, çünkü adamlar için beyaz kalmak ilk üçteki amaçtan biri, Watsons'taki Pure Beauty markasınınkini de bir araştırın, sarı renkli dışı, boyut olarak da iyi. 10-15 dk. önceden sürün ki beyazlık kalmasın, önce beyaz oluyor cilt çünkü, sonra geçiyor.