Hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
43
İstanbul
Merhaba 2009 şubat anneleri...hepimize allah saglikla bebeişlerimizi kucağimiza almak nasip etsin...
Benim sorum hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz..dogumunuzu nerede yapmayi ve hangi dogumu tercih ediyorsunuz?
Bu soruyu cevaplayalim lütfen çünkü hastanesinden doktorundan memnun olmayanlar belki bu cevaplara göre doktorlarini hastanelerini değiştirecekler..yani birbirimize faydali olalim değilmi arkadaslar.
Ben bahçelievler medical parkta dr.tülin gürel kocatepeye gidiyorum..hastanedende doktorumdanda memnunum..dogumumuda kismet olursa normal dogum la medical parkta yapacağim

bişey daha normal dogum vajina seklini bozuyormus genişletiyormus bu sorunu var sezeryandada göbek kaliyormus...ne yapsak sizce acaba..

Sira sizlerde....

bende göztepe medical parka gidiyorum doktorum gökmen iyigün ben memnunum doğum için henüz düşünmedim daha çok erken olduğu için bişey diyemiyorum normal doğumun vajina şeklini bozucağınıda düşünmüyorum bu doğum sayısına bağlı bence bu işin normali bu doğal olan sezeryan ameliyat açıkçası ikisde beni korkutuyorkafamçokkarıştı

ben hamile degilim üç tane normal dogum yaptım dikişsiz pek birşey fark etmedi ama dikiş olunca nasıl olur bilemem sezeryan göbek bırakıyor birde insanın coçugunun dogumunu görmasi hiç unutulmayacak bir duygu

Merhaba;

Ben doktorumdan pek memnun degilim, hangi hastane ve doktora gitsem diye dusunuyorum. Bu topigi gorunce hemen yazayim dedim. Bir de ucretler masallah ates pahasi. Medical Park'ta dogum ne kadar? Paket program var mi? Ornegin tum hamilelik ve dogum icin belirlenmis fiks bir ucret var mi?

arkadaşlar bende henüz kimi bulsam ona gidiyorum durumundayım...7+5 haftalık hamileyim...tüp bebek yaptırdığım hastanede devam edemiyorum kontrollerime çünkü çok pahalı...bugün tatile çıkmadan kalp atışını görmek için mihrimah sultan kliniğine gittim...daha önce tahlilleri yazdırabilmek için TDV 29 Mayıs Kliniğine gittim...ama bir yer bulmak lazım tabi....medipol hastanesini düşünüyorum...bilgisi olan veya bu hastaneden doktor önerebilecek olanlar varsa yardım rica ediyorum....

Ben de Fatih'te oturuyorum. Beni ayrıca düşündüren bir konu da özel hastanelerde takipleri yapan doktor staff hekim değilse doğuma girmemesi.

kızlar ben dr umdan simdilik memnunum.. kozyatağı acıbadem hastanesi dr. cem öncüloğluna gidiyorum.. benimle aynı doktora giden var mı?

meraba arkadaşim bende 12 şubatta doğum yaptim bursa medical parkta orda nuray hanim var çok memnun kaldim inşallah 2 incisin dde ona gidicem sezaaryan yaptim çünkü oğluşum dönmeyince mecbur kaldim bende normal istiyodum göbüşe geliince normal dede sezaryan dada göbüş kaliyo bence boğazimiza dikkat edicez
allah kurtarsin canim senide hamile arkadaşlarimida

Sahrayıcedid'de Dr. Yeşim YERÇOK'a gidiyorum ve çok memnunum. Doğumu da Göztepe Medicana'da yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…