Doğuma Hazırlık Hangi hastane

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sadomm34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
83
23
3
26
Kızlar avcılar beylikdüzü kücükcekmece civarları iyi bir kadın dogumcu önerebilir misiniz?

O hastaneyi ben de begeniyorum ama muayene ücreti ne kadar dogum ücreti ne kadar biliyor musun canım

Ben oraya gidiyorum canım. Doğum paketi diye bir paket var. 8250 tl, içinde bir sürü şey var. Muayeneler, testler vs. İstersen onu sende bi sor. Normal veya sezaryen farketmiyo. Spinal anestezi de ekstra ücret yok, ama epidural istersen ekstra 750 tl ödüyosun. Doğum mesai saati dışında olursa normalde ekstra 1000 tl, ama bu paketi alırsan ücretsiz.

Peki dogumdan sonraki muayeneleri karsılıyor mu genelde ilk üc muayene de pakete giriyor diye biliyorum tabi hastaneye göre degisir bunda öyle bisey var mı yoksa kapsadıgı sadece doğuma kadar olan süreç ve doğum mu

Medical park hastanesini kesinlkle önermiyorum hem daha önce calıstıgım icin hemde kendim gidio memnun kalmadığım icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…