Doğuma Hazırlık hangi isim daha güzel

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangisi olmalı

• Ankete Katılan
    102
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba. yazmadan edemedim geçen gün yeğenimden duydum, fransızca dersinde merd in ne anlama geldiğini öğrenmişler birz fena arkadaşlarıyla öyle dalga geçiolarmış. tabi böle dediğime bakmayın çok hoş bir isim mert, ayrıca doruk da çok hoş çünkü ikisininde anlamı çok güzel.

tüm arkadaşlarıma güzel fikirleri için teşekür ediyorum..3 ay daha düşüneceğiz sanırım...anketim bir sonuçlansın göreyim..:)

MERT olsun....ben de oğluşumun ismini onayladım anketinizde.....

canım efe ve mert isimleri artık herkesin koyduğu isimler bence egemen veya ege koyabilirsin tabiki bu benim nacizane fikrim. inşallah sağlıkla gelsin oğluşun.

bencede mert.
bu arada benım oglusun adıda mert.:emir_bebek::asigim:

benim kulağıma egemen daha hoş geldi, aslında soyadıda önemli adıyla uyum içinde olması için.

Ben de erkek bebek bekliyorum biz de Efe ve Mert arasında kaldıkopuyorumnanaktan Ama babamız için Efe daha ağır basıyor bense bir Mert diyorum bir Efe.Ama çok ilginç aslında rastlantı ama ne zaman Efe desem tekme atıyor oğluşumkaydirigubbakcemile2

canım öncelikle rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...... efe ve mert çok 2li isimlere de kısa diye kullanıyorlar.... nereye baksan efe ve mert var....... yine de siz bilirsiniz ama bence DORUK :nazar: çok daha güzel.......

hepsi de hoş isimler ama
egemen veya doruk daha hoş :)

bence efe... hem güzel , hem kısa, hem de söylemesi kolay bilirsiniz çocukları 10 defa çağırınca gelirler söylemesi kolay bi isim olmalı bence

bence efe.. birgün bebeğim olursa ve oda erkek olursa kaydirigubbakcemile3 eşimin ismini ve yanına efe ismini koymak isterim

Back
X