Hangi isim sizce?

Maybelater

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2022
754
1.637
43
28
Merhabaaa☺
Bebegimize Burak ismini vermeyi düşünüyoruz nasıl sizce? Ileride eski bir isim olursa cocugum begenmezse falan diye tedirginim 🧒
Alternatif olarak,Erdem,görkem düşünüyoruz

Barlas Aybars falan da var ama çok kullanıldı bu aralar öyüzden eledik bu iki ismi direkt😊

Görkem unisex .Ben tercih etmezdim.Kiz ismi de var .Hatta ben kızıma düşünmüştüm ama erkek ismi olarak da kullanılıyor diye vazgeçtim .Erdem çok klasik .Burak olabilir ama Barlas ismine bayılıyorum .Çok karizmatik bir isim .Her ortamda bir adım önde olur bu isimle.Cok havalı .

bana erdem daha sempatik geliyor. :)

Burak da iyi Erdem de.
Burak begenmiyorsaniz Erdem koyun.
Ama yukardaki bi arkadasa katildim, Barlas daha hoş ve güncele yakin duruyor gibi.

Ya bu biraz tarz meselesi sanırım Aybars Arslan gibi isimler daha güçlü fonetikli. Savaş filmlerindeki gibi bence 😀 Burak iyidir orta yol. Aşırı abartılı değil daha uyum sağlanabilir bir isim.

Merhabaaa☺
Bebegimize Burak ismini vermeyi düşünüyoruz nasıl sizce? Ileride eski bir isim olursa cocugum begenmezse falan diye tedirginim 🧒

Barlas Aybars falan da var ama çok kullanıldı bu aralar öyüzden eledik bu iki ismi direkt😊

Burak ismine ben hiç ısınamadım bırak der gibi geliyor tabi bu şahsi fikir önemli olan sizin düşünceniz. Barlas ismi gayet güzel

Merhabaaa☺

Aybars

Görkem güzel benim oğlumun ismi Ertuğrul beğenerek koydum ikinci oğlum olursa tuğra koyacam ağır isimler hoş olur

Back
X