Hangi ıslak mendil ???

seyra

*Canım Prenseslerim*
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
1.541
8
316
42
Trabzon
Kızlar ben şimdiye kadar bebeğimi hep ılık su yapıp pamukla sildim
Artık ıslak mendile geçmek istiyorum.Şimdilik Jansens Baby ıslak mendilini aldım.
Sizler hangisini kullanıyorsunuz ?

seyracım az önce aynı soru aklımdan geçti.sen erken davranmışsın.
ben de hep pamuk-ılık su kullandım.
aralarda mendil kullandım ama sanki üşüyor gibi geliy.mendil soğukya.tam olarak geçemedim.
new baby ve nivea parfümsüz kullandım ben.menmunmuyum değilmiyim bilmiyorum açıkçası.
sanırım bi süre daha pamuk devam edecek bizde.

1 ay oncesıne kadar ılık su ıle pamukla temızledım
hatta bazen yıne oyle yapıyorum ama
ılk kez 1 ay evvel pampers sensıtıve kullanmaya basladım
bıtınce ne alacagım konusunda kararsızım

seyracım az önce aynı soru aklımdan geçti.sen erken davranmışsın.
ben de hep pamuk-ılık su kullandım.
aralarda mendil kullandım ama sanki üşüyor gibi geliy.mendil soğukya.tam olarak geçemedim.
new baby ve nivea parfümsüz kullandım ben.menmunmuyum değilmiyim bilmiyorum açıkçası.
sanırım bi süre daha pamuk devam edecek bizde.

Dilokscum ıslak mendille fazla oyalanmadan silip peçeteyle kuruladım temiz ve kuru oldu.
Bakalım pişik falan olursa hemen kesip yine pamuğa geçiş yapacağım

bende özellikle kakadan sonra, önce ılık su ve pamukla temizliyorum en son ıslak mendille silip pudra yapıyorum, ilk başta pigeon marka kullandım çok pahalı geldiği için şimdide uni ıslak havluya geçtim, ikisindende memnun kaldım ama uni daha uygun olduğu için onunla devam edicem

Ben huggies kullandım, sorun olomadı ama şimdi molfix aldım çok güzel bir kokusu var papatya özlü. En önemlisi ıslak mendille sildikten sonra bebğin poposunu tülbent tarzı bezlerle kurulamak. ona dikkat et...

bende hep doğduğundan beri ıslak mendil kullandım ısıttım tabi peteğin üzerine koyup paketle
şu ana kadarda nivea pampers uni ve dalin kullandım ama dalin ve nivea nın yerini tutmadı hiç biri
şuan uni bitmek üzere o bitsiin ya dalin ya nivea alıcam
ayrıca bu zamana kadar da çookk şükür popoyla ilgili hiç sorun yaşamadık:nazar:maşallah

Bende uni yi kullanıyorum. dalinin ıslak mendılı kampanyadaydı bır kac paket ondan aldım bırde onu deneyecegım ama uni hem hesaplı hemde guzel.

bende unı kullanıyorum doğduğundan beri . eminönünden aldım koliyle.:)

Ben basindan buyana sebamed kullaniyorum cok memnunum.

zaten cok kaka yapmissa yikiyorum poposunu.

Dalinin sıvı deterjanından çok memnun kalmıştım.Şimdide ıslak mendilini deniyeceğim

ben hepsini denedim neredeyse ama en güzeli dalin,nivea bide johnson's baby genelde dalininkini alıyorum

bende en başından beri ıslak mendil kullandım uni baby,dalin,huggies,nivea kullandım ama en güzeli nivea ve dalindi hala da dalin kullanıyorum dalinin kokusuna zaten en başından beri hastayım zaten:))))))ben bile yıkanırım valla dalinle:)))))))

johnson's baby ben de kullandım ama sevmedim. Biraz kızarık yaptı. Uzun süre ıslak pamukla sildim ama sonra huggies kullandım ondan memnun kaldım ama nivea yı da çok meth ediyorlar. Nivea nın bir ürünü ben de alerji yapmıştı ondan beri hiçbir şeyini kullanmaya cesaret edememiştim ama ıslak mendili bir deneyeceğim.

merhabalar;
ben de ıslak mendil kullanıyorum ve hiç problemim olmadı. özellikle tavsiye edebileceğim marka "idil" hem fiyatı uygun hem de çok güzel. tek sorun ha deyince her yerde bulunmuyor, ben buradaki büyük marketlerin sadece birinde bulabiliyorum ve stokluyorum

2bucuk aydır unibaby yenidoğan kullanıyordum
1 haftadır daline başladım memnunum
ama dalindeki ve diğer bütün islak mendillerdeki sıvı içeriğine güvenmediğim için mendille temizleme işi bittikten sonra bir de zeytinyağı sürüyorum azıcık.

Bende ilk zamanlar uni baby,sonra evde hazırda var diye hops,sonra wee,sonra dalin kullandım.

yalnız dalin kampanyada gibi gösteriyo 3lü paketi ama paketin içinde sayı olarak az var.o yüzden almadım bi daha.belli bir süre sonra çok gidince daha hesaplısını seçmeye çalıştım.

Şimdi adanadayım hops aldım 2 paket,evdede 1 paket can bebe(Yanılmıyorumdur inşallah isminde) var.
Can bebe de uygun ama kullanmadım daha.Kullananlar memnun mu acaba?

Ben biraz hops stok halinde götürcem giderken.
mendil değişimleri pek sorun yapmıyor çok şükür.ama korkumdan bezini değiştiremedim.

Aslıda son mendilini Asortie gibi suyla yıkayıp öyle silsek daha iyi olur ama tembellikten yapmıyoruz.

ben ilk başlarda johnsons baby kullandım
pişik sorunumuz olunca 3 aydan buyana havlu peçeteyi ılık suyla ıstatıp öyle siliyorum
ardındanda kuruluyorum
bi sorun olmadı

ilk başlarda herkes gibi bende ılık su+pamuk kullandım.sonra chicco kullandım.tavsiye üzerine huggies kullandım,pampers kullandım,en son uni kullandım.hepsinden memnun kaldım.bunların arasında en uygun fiyatlı uni olduğu için uni kullanmaya devam ediyorum herhamgi bir sorun yaşamadık.kokusu da güzel.yalnız uninin çok çeşidi var bilginiz olsun

bende doğduğundan belli huggies kullanıyorum şükür hiçbi problemimiz olmadı kızlar pişik falan ama ıslak mendili ısıtıyorum

Back
X