- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
-
aldatlımanın kadının yapısı ile çokta alakadar olmadığını dile getirdim fark edememişsiz sanırım.Hangi kadın aldatılır diye konumu olur yada başlıkmı? olur allah aşkına.
Sanki şu kadınalr aldatılmayı hak ediyormuş gibi olmuş.
elbette işte doğru erkeği bulmak lazım.sadık olabilecek iyi ahlak sahibiher kadın aldatılabilir. Çeşitli sebepler söylenebilir. Ancak aldatmak zina ile aynıdır. Kimse yapmam ya da başıma gelmez demesin. Allah herkesi yanlışa düşmekten korusun.
İçeri fark ettim. ama başlıga takılmamak gerçekten içten değil.aldatlımanın kadının yapısı ile çokta alakadar olmadığını dile getirdim fark edememişsiz sanırım.
Kadınlar öyle kolay kolay aldatmaz erkeklerin fıtratıyla kadınların fıtratı bir değildir zaten Allah'tan korkmayan ahlak değerleri olmayan her insan aldatır bence bir anlık gaflete de bağlı bütün bu fenalıklar Allah ayağımızı kaydırmasın
öyle bir başlık seçmemin nedeni dikkat çekici olmasını istememdir.nasıl bir kadın olduğunuzla ilgili değildir aldatılmak, bazı istisnalar harici, aldatmak erkeğin ahlaki yapısındadır.İçeri fark ettim. ama başlıga takılmamak gerçekten içten değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?