Hangi Kadın Aldatılır

herseydahaiyiolacak

inanmakla başlar her şey....
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
1.587
1.477
198
Bir erkek neden aldatır kısaca sebepler şunlardır
kadın güzelse
kadın çirkinse
kadın akıllı ise
kadın akılsız ise
kadın becerikliyse
kadın beceriksizse
kadın geveze ise
kadın suskun ise
kadın kendine güveniyorsa
kadın kendine güvenmiyorsa
kadın güler yüzlü ise
kadın asık suratlı ise
kadın zenginse
kadın fakirse
kadın fedakar ise
kadın bencil ise
kadın doğum yaptı ise
kadın doğum yapmadı ise
kadın çalışıyorsa
kadın çalışmıyorsa
kadın ilgili ise
kadın ilgisiz ise
kadın temiz ise
kadın pasaklı ise
kadın saygılı ise
kadın saygısız ise
kadın kilolu ise
kadın zayıf ise
kadın tatlı dilli ise
kadın zehir zemberek ise
kadın elinden geleni yapıyorsa
kadın hiç bir şeyi umursamıyorsa
kadın düzenliyse
kadın düzensiz ise
kadın sakinse
kadın sinirli ise
kadın namuslu ise
kadın namussuz ise
örnekleri arttırmak mümkün özeti şu erkek aldatmak istedi mi bahanesi çok olur.
peki hangi erkek ALDATMAZ
hayatında ki kadına değer veren
hayatında ki kadını seven
iyi ahlak sahibi olan
empati kurabilen
sağduyulu ve tek eşliliğe inanan

Konu süper olmuş, hangi kadın aldatır?
Duygusal olarak asık oldugu adam tarafından doyrulmayan kadın bu iş yıllarca sürerse ve ilişkiyi devam ettirmek zorunda ise, bence kafasında da olsa aldatır. Çirkefi alenen aldatır, orta derecelisi gizli aldatır ama pişman olur, çocugum var benim anneyim ben diyen toplum baskısı hisseden de kafasında aldatır bence. Üçünün de ortak noktası cok ugrasıp pes etmeleri. O sevgiden vazgecmeleri ve sonunda sogumaları.
Bir de sevmeden ilişki, evlilik devam ettirenler sırf adam iyi diye, bunlar da bence kafasında da olsa aldatır. Gözü acık olur hep dısarıya, baskalarını süzer eder, bence böyle...
Gözlemlerim böyle...

Hangi kadın aldatılır diye konumu olur yada başlıkmı? olur allah aşkına.
Sanki şu kadınalr aldatılmayı hak ediyormuş gibi olmuş.

her kadın aldatılabilir. Çeşitli sebepler söylenebilir. Ancak aldatmak zina ile aynıdır. Kimse yapmam ya da başıma gelmez demesin. Allah herkesi yanlışa düşmekten korusun.

Kadınlar öyle kolay kolay aldatmaz erkeklerin fıtratıyla kadınların fıtratı bir değildir zaten Allah'tan korkmayan ahlak değerleri olmayan her insan aldatır bence bir anlık gaflete de bağlı bütün bu fenalıklar Allah ayağımızı kaydırmasın

Size katılmıyorum, kadınlar da gayet kolay aldatıyor sadece erkeklerden daha dikkatli davranıyorlar ve dillendirmiyorlar. Haliyle kadının aldattığı hikayeler erkeklere oranla çok daha az duyuluyor.

Zaten mantıken düşünecek olursak karısını, sevgilisini aldatan bu kadar erkek bu aldatma işlemini hep mi bekar, sevgilisi olmayan ya da para karşılığı birlikte olan kadınlarla gerçekleştiriyor? Değil elbette aldatan ne kadar erkek varsa ona yakın oranda da aldatan kadın var.

hangi kadın mı aldatılır bence erkegin ondan üstün oldugunu sanan onun dediklerini birbir yapan kendini kullandıran kadın aldatılır tabiki bazı erkekler var ki öyle nesifleri var ki karısı 10 numara olsada aldatıyo Allah kimseyi öylelerle karsılastırmasın ama sunu da söylemek isterim aldatan bi erkek affedilemez bence cünkü aldatanın basta kendisine saygısı yoktur sonrasın da karsısındaki kadına en son olarak iliskisine saygısı yoktur kendisine saygısı olmayan bi insan herseyi yapar o yüzden hicbir sekilde affetmeyi kabul edemiyorum ve kadınlarında gözlerini biraz acıp seviyolar diye herseye okey olmalarınıda mantıklı bulmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…