Bebek Beslenmesi Hangi kavanoz maması

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

HANGİ KAVANOZ MAMASI?

• BEBELAC

OY: 3 7,3%
  • MİLUPA

OY: 11 26,8%
  • HERO BABY

OY: 5 12,2%
  • HİPP

OY: 22 53,7%

• Ankete Katılan
    41
organik diye hipp aldım birkaç kavanoz daha yemedi oğluş bakalım sevecek mi? daha çok evde hazırlıyorum.

milupanın çok güzel organik kavanoz mamaları var. Ben ondan yediriyorum oğluma ama sadece gezmeye gittiğim zamanlarda.evde hep kendim hazırlıyorum...

genelde dışarıda olduğum zaman kullanırım kavanoz mamalarını onun dışında hep evde kendim yapıyorum hipp ve hero baby verdim,ikiside güzeldi ama hipp bencede..

Bu markaların dördünü de kullandım. Hipp ve hero baby ağırlıklı ama milüpa ve bebelac'ta veriyorum.

Milupa ve hipp icerik acisindan daha temiz o yuzden ikisini tercih ediyorum

Tabiki hicbiri...instagramda gidadedektifi diye bi sayfa var..kavanoz mama diye neler yedirdiginize bi bakin ordan.
Kaldiki bi meyve puresi hazirlamak zor olmasa gerek.
Kizim 10 aylik..e defada tatile gittim..yanimda hep meyvelerini cam rendesini tasirim...gezmeye gideceksem eger meyve puresini kendim yapip giderim.
Birde kavanoz mamalari evde kendim yapiyorum 1 hafta icinde idare ediyor konseve usulu yapiyorum bazende..yedirmeyin bebeginize su igrenc seyleri

Back
X