Hangi kuru tavsiye edersiniz?

Choupi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
98
18
28
43
Merhaba bayanlar,
2 yildir ani kilo alimi nedeniyle adetlerim kesildi. Jinekologa gittim, herşey temiz. Doktor 6 aylık Duphaston verdi. Adetlerimi düzene sokup hamile kalabilecekmisim eğer ovulasyon oluyorsa. Yani bu ilaçla adet olucam ama ovulasyon olup olmayacağı meçhul.
Sizce hangi kuru kullanmaliyim sağlıklı bir ovulasyon olması için?
Soğan? İncir havuç? Bal tarçın çörek
otu? Hayıt otu?
Yardımcı olabilirsiniz sevinirim.

bunların hepsi ayrı işe yarar soğan yumurtalıkları geliştirir idrardaki içindeki intihabı söker...incir havuç ikisi kullanıldığında yumurtayı çatlatır....bal,tarçın.çörek otu yine yumurtalık gelişimi ve ovulasyon sağlıyıcı....hayıt otuda tamamen tüm hormonları dengeler canım

arkadaşım benim tavsiyem: hemen fazla kilolarından sağlıklı bir şekilde kurtul!
fazla kilo bebek isteyenlere yani bizlere zararlı
yumurta gelişimini, yumurta zar kalınlığını, ovulasyonunu,
libidonu, hormonlarını...kısacası herşeyi
altüst edebiliyor...
ben 10 kilo verdim ve 3-4 kilo daha vermem lazım...
bu esnada bu kürleri de muhakkak dene derim
kendine göre bir sıralama yap dene
mesela soğan ile başlayabilirsin
bazılarında zayıflamak için de işe yarıyor
(dereotu da ye bol bol iştah kesiyormuş)
ama dikkat et kimi kür iyi gelmeyebilir
hayıt otu bir çok kadına iyi gelirken
benim adet döngümü bayağı bozmuştu
bırakınca düzelmişti geri

hayit otu haric diger kurleri yapayim o zaman, tesekkurler yanitin icin

ben de rejimdeyim, yani jinekolog kesinlikle zayiflamalisin dedi
3 kg verdim ama daha cok vermem lazim
sogan, bal tarcin corek otu ve incir kurunu hepsini ayni anda yapsam diyorum?
cok mu agir gelir?
sogan kurune adetten 1 hafta sonra baslamaliymis, bal tarcin corek otuna adetin 2. gunu ve incir kurune de adet bitiminde.
adet olayim hepsini yapicam sirayla

Arkadaşlar kafam çok karışık lütfen yardım edin geçen ay seraphone ve çatlatma iğnesi vurundum ama sonuç olmadı doktorum yumurta var ancak ya tam büyümüyor ya da büyüyünce çatlamıyor dedi bu ay da klomen verdi haftaya da iğne vurunucam ancak kafam çok karışık saatlerdir internette araştırıyorum bir sürü kür var özellikle soğan ve incir kurunu uygulamak istiyorum ancak ilaç kullanıyorum sizce ilaç kullanırken bu kürleri yapmalimiyim bazen hiç ilaç kullanmiyim direk kür yapayım diyorum çünkü internette herkes bu kürlerle hamile kaldığını yazmış ancak doktoru bırakmak da bir risk 5 yıllık evliyim kaybedecek vaktim yok bir iki ay kür kullanalım sonra doktora gideyim diyemiyorum ne yapmalıyım sizce offffff hiç iyi değilim

Ben hem ilacimi alacagim hem de kurleri uygulayacagim. Doktorunun verdigi tedaviyi sakin ihmal etme derim. Ilaclarla birlikte kurlerden birini de uygulayabilirsin bence sorun olmaz. Incir havuc kuru yap istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…